Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τι ζήτησαν πολλοί χρήστες του facebook και μάλλον θα γίνει....

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και συνεδριάσεις η ιδρυτική ομάδα του facebook αποφάσισε να ικανοποιήσει τελικά το αίτημα πολλών χρηστών της δημοφιλούς εφαρμογής

κοινωνικής δικτύωσης να προσθέσει το κουμπί «Χούφτωμα» ή «Grope» στις δυνατές επιλογές κάθε χρήστη.Προγήθηκε η επιτυχής εφαρμογή του κουμπιού  «σκούντηγμα» ή «poke» που έδινε την δυνατότητα στους χρήστες του facebook να αλληλοσκουντιούνται.

Οι περισσότεροι χρήστες αποδείχθηκε ύστερα από απόρρητη έρευνα του facebook ότι πατούσανε το κουμπί αυτό προσχηματικά αφού στην πραγματικότητα είχανε στόχο να αγγίξουν ερωτικά τον άλλον χρήστη.
grope1


Δεν ήταν μάλιστα λίγα τα άτομα που είχαν αρχίσει τον τελευταίο χρονικό διάστημα  να καταγγέλουν στην διεύθυνση του facebook ότι  θέλανε να χουφτώσουνε τον άλλο χρήστη και λόγω της έλλειψης του ειδικού ανάλογου κουμπιού κάνε χρήση του σκουντήγματος αναγκαστικά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς παρεξηγήσεις με τους δέκτες/δέκτριες  του σκουντήγματος.



Δεν ήταν λίγα τα άτομα που δέχονταν σκούντηγμα και εν συνεχεία πολιορκούσανε τον σκουντηχτή τους με προκλητικά μηνύματα του τύπου «Αν με γουστάρεις/θέλεις πραγματικά χούφτωσέ με. Τα σκουντήγματα είναι για φλώρους»  κάνοντας τον σκουντηχτή να νιώθει άβολα που δεν μπορεί να εκφράσει παρά την θέλησή του τις πραγματικές του σκέψεις.



Το νέο κουμπί «χούφτωμα» ή  «grope» αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία για κάθε χρήστη εντός των προσεχών ημερών και ειδικοί εκτιμούνε πως η νέα αυτή και πρωτοποριακή προσθήκη  στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα βελτιώσει κατά πολύ την ερωτική ζωή όλων των χρηστών του facebook.



http://www.contraseolous.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *