Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Κάντε φθηνότερες κι εξυπνότερες αγορές με τη βοήθεια του internet

Ανήκετε σε εκείνους που κυνηγούν τις εκπτώσεις, τις προσφορές, τα κουπόνια κι όλα τα σχετικά; Πολύ καλά κάνετε, στην εποχή μας όλα πρέπει να τα υπολογίζει κανείς... Πως όμως θα είστε κάθε στιγμή ενημερωμένοι για τις καλύτερες τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες;
 

Σ' αυτό θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω. Στη συνέχεια έχω να σας προτείνω έναν οδηγό αγορών που αποτελείται από μια σειρά από χρήσιμα sites που θα σας διευκολύνουν στα ψώνια σας. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.
Μια πολύ καλή αρχή είναι το http://www.groupon.gr. Εδώ θα βρείτε εκπτώσεις μέχρι 90% σε εστιατόρια, spas, εκδηλώσεις και διάφορα προϊόντα. Το Groupon είναι διεθνές και η ελληνική του έκδοση είναι σχετικά καινούρια οπότε μελλοντικά περιμένουμε περισσότερη ποικιλία. Θα βρείτε προσφορές σε 16 πόλεις, αλλά υπάρχουν και 2 γενικές κατηγορίες Shopping και Travel.

Άλλο ένα ενδιαφέρον site, είναι το http://www.tsoonami.gr. Εδώ θα βρείτε μια διαφορετική κεντρική προσφορά κάθε μέρα. Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 50% και φθάνουν μέχρι 90%. Υπάρχουν  προσφορές για υπηρεσίες στις 6 μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις. Με ίδια φιλοσοφία λειτουργεί και το http://www.xtipiseto.gr. Θα βρείτε υπηρεσίες και προϊόντα με εκπτώσεις από 40%-95%.

Τα δύο επόμενα sites που θα σας προτείνω, λειτουργούν κάπως διαφορετικά. Στο http://kerdizo.gr θα βρείτε συγκεντρωμένες προσφορές και κουπόνια από δεκάδες, εκατοντάδες διαφορετικά sites για 9 μεγάλες πόλεις αλλά και πανελλαδικά. Υπάρχει αρκετή ποικιλία (τουλάχιστον 100 νέες προσφορές κάθε μέρα) αλλά κάθε προσφορά έχει μια ημερομηνία λήξης. Με παρόμοια λογική λειτουργεί και το http://www.kouponia.info. Θα συναντήσετε κατηγοριοποιημένες προσφορές  και κουπόνια από πολλά διαφορετικά sites.

Ρούχα κι αξεσουάρ πολύ γνωστών οίκων με εκπτώσεις μέχρι 70% προσφέρει το http://lastcall.gr. Κανονικό ξεπούλημα! Ενώ στο http://www.e-outlet.gr θα ανακαλύψετε πολλές ευκαιρίες αγορών για επώνυμα ρούχα. Καλό ψάξιμο!

Πολύ καλές προσφορές και κουπόνια από καταστήματα και e-shops θα ανακαλύψετε στο http://www.kerdopolis.gr. Απλά εκτυπώστε το κουπόνι που σας ενδιαφέρει και δείξτε το στο κατάστημα. Τόσο απλά!

Αν ενδιαφέρεστε για ηλεκτρικά είδη, οικιακές συσκευές ή άλλα προϊόντα, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το http://www.skroutz.gr. Εκεί μπορείτε να συγκρίνετε τιμές από περισσότερα από 700 ηλεκτρονικά καταστήματα. Έτσι μπορείτε να βρείτε ένα συγκεκριμένο προϊόν στην καλύτερη τιμή. Επίσης, για συμβουλές για έξυπνες αγορές κάντε μια στάση στο http://www.shoppingtips.gr. Περιλαμβάνει χρήσιμους κι αναλυτικούς οδηγούς αγοράς για πολλά διαφορετικά προϊόντα.

Επειδή το θέμα είναι ανεξάντλητο αλλά λέω να μη σας κουράσω, απλά θα αναφέρω τρία τελευταία links που μπορείτε να κοιτάξετε: http://www.mysales.gr, http://www.olesoiprosfores.gr και http://groffers.gr. Καλά ψώνια!


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *