Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου για την Μυρτώ

Κανέναν δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο η σκληρή  μάχη που δίνει η 16χρονη Μυρτώ
 η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα τον Ιούλιο του 2012 από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς προκαλώντας οργή και τρόμο στην ελληνική κοινωνία.

Πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης και έπειτα από αλλεπάλληλες εγχειρήσεις δίνει τον δικό της αγώνα για να ανακτηθεί έστω ένα μικρό τμήμα της ικανότητας για επικοινωνία και της κινητικής λειτουργίας της.

Σε αυτόν τον αγώνα ευτυχώς δεν είναι μόνη της.  Στο πλευρό της εκτός από τη μητέρα της βρίσκονται και οι φίλοι της που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έρανο αγάπης μέσω της ιστοσελίδας www.youcaring.com προκειμένου να συγκεντρωθούν τα 25.000 ευρώ που χρειάζεται η οικογένειά της για να  αγοράσει ένα ειδικό μηχάνημα, απαραίτητο για τη διατροφή και την επικοινωνία της Μυρτώς.

Πρόκειται για τη συσκευή Tobii Speech Generating Device.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια της 16χρονης Μυρτώς είναι συγκινητική. Όχι μόνο συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα αλλά 46 μέρες πριν ολοκληρωθεί ο έρανος έχουν ήδη συγκεντρώσει 46.000 ευρώ.

Η 16χρονη Μυρτώ έχει συγκλονίσει  ακόμα και τους Έλληνες της Αμερικής οι οποίοι προσέφεραν από το υστέρημά τους για να την βοηθήσουν.

MIRTO.JPG

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *