Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμη η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης

Παραδίδεται την Κυριακή και επισήμως στους πολίτες, μετά από 2,5 χρόνια εργασιών, η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, ένα παραλιακό μέτωπο ενωμένο και μεταμορφωμένο με πάρκα, που εκτείνεται σε μήκος 5 χιλιομέτρων.
Magnify Image

Τα πάρκα είναι συνολικά επτά και στα δύο από αυτά έχουν ολοκληρωθεί πλήρως οι εργασίες ενώ στα άλλα πέντε μένουν μόνο κάποιες κηπευτικές εργασίες.
Magnify Image

   Αναλυτικά τα νέα πάρκα της παραλίας είναι: ο Κήπος των Γλυπτών, ο Κήπος της Μεσογείου, ο Κήπος του Φωκά, ο Κήπος των Εποχών, ο Κήπος της Άμμου, ο Κήπος του Απογευματινού Ήλιου και ο Κήπος του Αλέξανδρου.
Magnify Image

 Στα εγκαίνια των νέων πάρκων ο Δήμος Θεσσαλονίκης ετοιμάζει εκδηλώσεις και δράσεις για παιδιά και μεγάλους και καλεί τους πολίτες να μην χρησιμοποιήσουν το όχημά τους, αλλά να περπατήσουν στην παραλιακή διαδρομή, ανακαλύπτοντας τη “μεταμορφωμένη” παραλία και να απολαύσουν τη Λ. Νίκης που θα πεζοδρομηθεί από τις 5 το απόγευμα.
Magnify Image
   Τα εγκαίνια της νέας παραλίας είναι η αφορμή της πιλοτικής εφαρμογής πεζοδρομησης της Λεωφόρου την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα.
Magnify Image

Πηγή: www.lifo.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *