Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Παγωτό βιάγκρα για… δυνατούς παίκτες! – Νέα απόλαυση με το χρώμα και τις «χάρες» του χαπιού

Μπλε παγωτό με το όνομα αλλά και τις ... χάρες του βιάγκρα, κατασκευάζει μία Βρετανική εταιρεία!

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ίδια η εταιρεία, το παγωτό - με γεύση σαμπάνιας - έχει τις ευεργετικές του ιδιότητες κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ η συνταγή του δεν είναι και τόσο «μαγική» αφού περιέχει 25 mg του φαρμάκου σε κάθε μπάλα.

Σημειώνεται, πως υπό φυσιολογικές συνθήκες, η συνιστώμενη ποσότητα είναι 50 mg βιάγκρα, οπότε δύο μπάλες παγωτού είναι υπεραρκετές!

Ποιοι θα πάρουν το Μάιο επίδομα έως 2.000 ευρώ

1Με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια θα διανείμει η κυβέρνηση τα 500 εκατ. ευρώ από το Κοινωνικό Μέρισμα, σε οικογένειες που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά και εισόδημα 8.750 ευρώ το χρόνο θα εισπράξει φέτος 1.000 ευρώ, πέραν των 960 ευρώ που λαμβάνει ως επίδομα τέκνων. Έτσι η οικογένεια αυτή θα δει «στην τσέπη» 2.000 ευρώ επιπλέον, πέραν όσων βγάζει η ίδια σε ένα χρόνο για να ζει.

Το «μέρισμα» θα κλιμακώνεται ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση. Θα ξεκινάει από περίπου 250 ευρώ και θα ξεπερνά και τα 1.500  ευρώ, για πολυπρόσωπες οικογένειες.




http://www.contraseolous.gr/

Τα πιο όμορφα νησιά του πλανήτη, από… δορυφόρο!

Ένα νησί που μοιάζει με τεράστιο ψάρι. Ένα ενεργό ηφαίστειο που αλλάζει χρόνο με το χρόνο την επιφάνεια ενός νησιού. Ένα αρχιπέλαγος που μοιάζει με σπασμένο μαργαριταρένιο κολιέ ριγμένο στο απέραντο γαλάζιο. Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά, λέει το τραγούδι και για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το photoblog του δικτύου NBC και στις οποίες αποτυπώνονται μερικά από τα πιο εντυπωσιακά νησιά του πλανήτη, έτσι όπως φαίνονται από το διάστημα, φωτογραφημένα από δορυφόρους…

Τα μυστικά του "κάτω" κεφαλιού

Πολλές γυναίκες έχουν ελλείπεις γνώσεις για το "κάτω" κεφάλι του καλού τους, το διάσημο πέος. Μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σου ή μεγαλύτερος εχθρός σου, αλλά δεν θα ήταν καλό να γνωρίζεις μερικά πράγματα παραπάνω γι' αυτό και κυρίως το πως θα πρέπει να επικοινωνείς μαζί του καλύτερα; Σκέψου απλά πως όσα περισσότερα μάθεις, τόσα καλύτερα θα τα αξιοποιήσεις με απώτερο σκοπό τον δικό σου καλύτερο οργασμό!

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Θα την πάθετε άσχημα! Δείτε τι τούμπανο έχει γίνει η Λίζα από την σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» [φωτο]

Πραγματικά μιλάμε…

για μεγάλη αλλαγή!

Αυτός που βλέπετε «πηγαίνει» με 200 γυναίκες το χρόνο και τις ρίχνει μέσω....

Αυτός που βλέπετε «πηγαίνει» με 200 γυναίκες το χρόνο και τις ρίχνει μέσω Twitter!
Τον βλέπετε τον νεαρό; Ονομάζεται Ben James, και ισχυρίζεται πως «πηγαίνει» με 200 γυναίκες το χρόνο, τις οποίες καταφέρνει να ρίξει μέσω… Twitter!

Ο 25χρονος που έχει 74.000  followers στο Twitter, κάνει posts είκοσι φορές την ημέρα, υποστηρίζοντας πως πολλές είναι οι γυναίκες που γοητεύονται από τα tweets του και του την πέφτουν!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Έτσι θα φορτίζουμε τα κινητά μας στο μέλλον

Έτσι θα φορτίζουμε τα κινητά μας στο μέλλονΑκουμπώντας το smartphone με το δάχτυλό μας ή απλά πληκτρολογώντας, θα μπορούμε να φορτίζουμε τα κινητά μας τηλέφωνα στο μέλλον, σύμφωνα με τους ερευνητές από το Georgia Institute of Technology των ΗΠΑ.

Ο ερευνητής Zhong Lin Wang και η ομάδα του επινόησαν μια ιδέα που βασίζεται στον τριβοηλεκτρικό φαινόμενο, το οποίο περιγράφει την ιδιότητα δύο ανόμοιων υλικών, να ανταλλάζουν ηλεκτρόνια, είτε κατά την επαφή τους είτε κατά τη μεταξύ τους τριβή.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πανικός στο Ιντερνετ: Εντοπίστηκε τεράστιο κενό ασφαλείας -Αλλάζουν όλοι επειγόντως κωδικούς

Nα αλλάξουν όλους τους κωδικούς τους σε υπολογιστές και κινητά, καλούν τους χρήστες του Διαδικτύου μεγάλες τεχνολογικές φίρμες, καθώς ανακαλύφθηκε ενός σοβαρό κενό ασφαλείας (που το ονόμασαν Heartbleed) στην τεχνολογία κρυπτογράφησης OpenSSL που καθιστά ευάλωτα τα –κρυπτογραφημένα- στοιχεία χρηστών, ακόμα και σε πολύ δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Το Heartbleed έχει ήδη διορθωθεί, ωστόσο μέχρι τη στιγμή της διόρθωσης, εκατομμύρια servers στον κόσμο ήταν ευάλωτοι σε επιθέσεις. Μάλιστα, εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας υπήρχε για περίπου δύο χρόνια στο OpenSSL, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί αν ήταν γνωστό σε τρίτους, οι οποίοι και ενδεχομένως να το έχουν εκμεταλλευτεί.

Άνδρες vs Γυναίκες: Όταν επισκέπτονται την τουαλέτα σε ξένο σπίτι(Vid)


Το νέο βίντεο της σειράς Άνδρες/Γυναίκες, παρουσιάζει τις μεγάλες διαφορές στην συμπεριφορά των δυο φύλων όταν επισκέπτονται την τουαλέτα σε ξένο σπίτι για… «κατάθεση».

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και το βλέπεις ξανά και ξανά.


Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου που θα σας κάνει να το ξανά δείτε…
Δείτε το βίντεο :

Σεξ και θερμίδες: Οκτώ στάσεις που «καίνε»


Για όσους βαριούνται να πάνε γυμναστήριο δώσαμε εναλλακτικές προτάσεις άσκησης σε προηγούμενο άρθρο, όμως αυτό που παραλείψαμε να σας πούμε είναι ότι μπορείτε να τονώσετε το μυϊκό σας σύστημα και να κάψετε θερμίδες κάνοντας κάτι ακόμα πιο διασκεδαστικό: σεξ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε οκτώ στάσεις, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο απαιτητικές, οι οποίες αφ’ ενός καίνε θερμίδες αφ’ ετέρου γυμνάζουν ικανοποιητικά συγκεκριμένα μέρη του σώματός σας – αν όχι ολόκληρο το μυϊκό σας σύστημα.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Το μεγάλο κόλπο του Άδωνι


Το μεγάλο κόλπο του Άδωνι: Μέχρι και 70% η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα!Με μια διαδικασία που ελέγχεται και ως προς την νομιμότητά της, εντελώς στα.... μουλωχτά, το υπουργείο Υγείας αυξάνει την συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα μέχρι και 70%! Και μάλιστα αλλάζει χωρίς καμιά προειδοποίηση την τιμή με την οποία αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ τα φάρμακα δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα και στους φαρμακοποιούς που πρέπει να εξηγούν σε όλους ότι... δεν είναι ελέφαντες!. Τυχαία;;; Πριν από λίγο καιρό, το Υπ. Υγείας ξεκίνησε-μακριά από κάθε δημοσιότητα....

Ανδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ και πέρασαν από πάνω του 3 βαγόνια

Πάγωσαν όλοι στο σταθμό του τρένου στο Μαρούσι όταν είδαν έναν άνδρα να πέφτει στις γραμμές. Ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης όταν στο σταθμό του τρένου στο Μαρούσι έμπαινε ο συρμός που ερχόταν απο την Κηφισιά με κατεύθυνση προς τον Πειραιά.

Οπως δήλωσε o πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, Λευτέρης Ρενιέρης, "ξαφνικά, ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 70 ετών, προχωρά προς τις γραμμές και πηδά στο κενό. Ο οδηγός του συρμού σε κατάσταση πανικού φρέναρε το τρένο, ωστόσο πέρασαν πανω από το σώμα του ανδρα 3 βαγόνια πριν ο συρμός ακινητοποιηθεί. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ".

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Οι 6 γκάφες που δεν πρέπει να κάνετε μετά το sex!

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ορισμένες συνήθειές σας μετά το σεξ, μπορούν να σκοτώσουν όλη τη μαγεία της ερωτικής πράξης με το σύντροφό σας;


Δείτε ποιες είναι, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sexual Medicine», οι γκάφες που κάνουμε συνήθως μετά το σεξ!

Το μόνο σίγουρο είναι πως, αν τις αποφύγετε, θα γλιτώσετε από «φασαρίες» και γκρίνια…

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς

nΛόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα είναι τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών θα επηρεάσει και τα δρομολόγια του μετρό, του οποίου οι συρμοί θα τερματίζουν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», ενώ θα υπάρξουν ματαιώσεις και στα αυριανά βραδινά δρομολόγια των τρένων.

Tα 3 πράγματα που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες!

Mπορείς να ρίξεις μια γυναίκα με ένα ωραίο χαμόγελο, ή με ένα επιτυχημένο αστείο, όμως πολύ εύκολα μπορείς και να την ξενερώσεις με μερικά πράγματα.

Κάποια από αυτά μπορείς να τα διορθώσεις με λίγη προσοχή, ενώ κάποια άλλα χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια…

Αυτή είναι η πίτσα που δεν παχαίνει!

Σίγουρα πιστεύετε ότι η πίτσα αποτελεί μία απαγορευμένη απόλαυση, ειδικά αν προσέχετε τη σιλουέτα σας.
Μάλλον, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε!

Πολύ μικρές αλλαγές στην παρασκευή της, θα μπορούσαν να τη μετατρέψουν σε ένα υγιεινό, πολύ θρεπτικό, νόστιμο και με ελάχιστες θερμίδες γεύμα.
Δείτε, λοιπόν, πώς να προσαρμόσετε την παραγγελία σας, την επόμενη φορά!
Επιλέξτε τη σωστή ζύμη!

Προτιμάτε τη λεπτή και ακόμα καλύτερα τη ζύμη από αλεύρι ολικής αλέσεως. Η λεπτή ζύμη έχει λιγότερες θερμίδες, ενώ το αλεύρι ολικής  αλέσεως θα σας προσφέρει πολύτιμες βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία και φυτικές ίνες, που θα σας κάνουν να νιώθετε χορτασμένοι για μεγαλύτερο διάστημα.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Απίστευτο: Μία φωτογραφία στο facebook έσωσε ένα μικρό κορίτσι από... τύφλωση!

Μία σπάνια ασθένεια που μπορούσε να γίνει αντιληπτή μόνο από φωτογραφία.

Μπορεί να κατακρίνουμε τα social media και να υποστηρίζουμε ότι έχουν συμβάλει στην αποξένωση των ανθρώπων και στο γεγονός ότι όλοι μας έχουμε γίνει λίγο πιο... τεμπέληδες και μαλθακοί, αλλά να που τελικά μπορούν να βοηθήσουν και μάλιστα εντελώς τυχαία!

Η μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού από το Tennessee λοιπόν, πόσταρε στο προφίλ της στο facebook μία φωτογραφία της κορούλας της. Και παρόλο που οι περισσότεροι βλέποντας τη φωτογραφία, απλά θα υπέθεταν ότι η λάμψη στο ένα μάτι της μικρής, είναι αποτέλεσμα του φλας, κάποιοι φίλοι της νεαρής μητέρας, της χτύπησαν το καμπανάκι!

7 σημάδια ότι δεν έφτασε ποτέ στην κορύφωση

Κάποιος προσποιείται και δεν είσαι εσύ! 7 σημάδια ότι δεν έφτασε ποτέ στην κορύφωση
Η προσποίηση δεν είναι μόνο "προσόν" των γυναικών... Είναι και τους άντρες που βιάζονται να κοιμηθούν!


1. Αναφωνεί "τελείωσα" χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό
Σε όλους αρέσει να φτάνουν στην κορύφωση και όταν το καταφέρνουν έχουν λόγο να το φωνάξουν με ενθουσιασμό! Αν κάποιο βράδυ ο καλός σου κατά τη διάρκεια της πράξης ολοκληρώσει... πιο υποτονικά από ότι συνήθως οι πιθανότητες λένε ότι απλά σου είπε ψέματα. Τα αγόρια μπορούν να προσποιηθούν, αλλά δεν είναι και τόσο καλοί!

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Φοράς μαϊμού γυαλιά ηλίου; Δες τι μπορείς να πάθεις...

Σε σοβαρό κίνδυνο εκθέτουν τα μάτια τους επτά στους δέκα Έλληνες, καθώς φορούν γυαλιά ηλίου αγορασμένα από πλανόδιους πωλητές ή από διάφορα καταστήματα εκτός των οπτικών.


Η δραματική αύξηση της υπεριώδους ακτινοβολίας τα τελευταία χρόνια, λόγω της μείωσης του πάχους του στρώματος του όζοντος έχει καταστρεπτικές συνέπειες στα μάτια. Ο καταρράκτης που παλαιότερα εμφανιζόταν μετά την ηλικία των 70 ετών σήμερα πλήττει ακόμη και άτομα 50 ετών.
Εκτός όμως από τον καταρράκτη εγκαύματα του κερατοειδούς (φωτοκερατίτιδα), το πτερύγιο (ένα τριγωνικό στρώμα ιστού που μπορεί να επεκταθεί στον κερατοειδή και να εμποδίσει την ομαλή όραση), οι αμφιβληστροειδοπάθειες, η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας αλλά και ο καρκίνος των βλεφάρων απειλούν όσους δεν προστατεύουν τα μάτια τους φορώντας ειδικά γυαλιά ηλίου ή φακούς επαφής ή και ακόμη γυαλιά οράσεως που έχουν ειδικά φίλτρα και απορροφούν την επικίνδυνη UN-A και UV-B ηλιακή ακτινοβολία.

ΕΦΕΤ: Νέα ανάκληση προϊόντος από τα Jumbo -Δείτε ποιο

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους προέβη σε έλεγχο ταψιών ορθογώνιου σχήματος με αντικολλητική επίστρωση.



Διαπιστώθηκε ότι από τη χρήση των ταψιών με όξινα τρόφιμα σε κανονικές ή προβλεπόμενες συνθήκες μπορεί να μεταφερθούν στα τρόφιμα επιβλαβείς ουσίες ξένες προς τη φύση τους, λόγω αλλοίωσης και εκτεταμένης αποκόλλησης του επιχρίσματος.

«Σύσταση» στο MEGA από το ΕΣΡ για μη αντικειμενική παρουσίαση ειδήσεων.

c92989b303adf5583b7dc2856f8aa603_XLΤην ποινή της «σύστασης» επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο Mega για παραβίαση...
«αντικειμενικής παρουσίασης πληροφοριών και ειδήσεων» που εντοπίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο συνέδεσε έμμεσα τον ΣΥΡΙΖΑ με την επίθεση στη Marfin προ τριετίας.

Το δελτίο ειδήσεων προβλήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2013, λίγο καιρό μετά τη σύλληψη των μελών της Χ.Α., όταν η «θεωρία των δύο άκρων» που προωθούσε η κυβέρνηση βρισκόταν στο απόγειο της μιντιακής προπαγάνδας και ο ΣΥΡΙΖΑ καλούνταν να δηλώσει εάν… «καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται». Το δελτίο του Mega παρουσίασε δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και στελεχών της αντιπολίτευσης, με την εικόνα χωρισμένη στα δύο:

Απίστευτο: «Πέθαναν» τον Κριστιάνο Ρονάλντο!!!

Φάρσα θανάτου έκανε το -γνωστό για τα... κακόγουστα αστεία του- σάιτ «Global Associated News» το οποίο δημοσίευσε αποκλειστικά(!!!) πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του μετά από δυστύχημα!

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Βίντεο σοκ - Έτσι μπορείτε να βρείτε τoν κωδικό των φίλων σας στο Facebook!

Βίντεο σοκ - Έτσι μπορείτε να βρείτε τoν κωδικό των φίλων σας στο Facebook!Θέλετε να βρείτε τον κωδικό του φίλους σας στο Facebook;

Δεν είναι τόσο απλό αλλά γίνεται με λίγο κόπο και πάντα φυσικά με τρόπο! Μην μας πάρουν και χαμπάρι.

Είναι πολύ απλό όμως πρέπει ο χρήστης να χρησιμοποιεί τον Google Chrome.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Google Chrome είναι ο πιο ευαίσθητος σε θέματα ασφαλείας broswer αφού είναι “ανοικτός” με προεπιλογή από την Google για να διαβάζει ποιες σελίδες επισκέπτεστε και τι αναζητήσεις πραγματοποιείτε με σκοπό να σας προσφέρει στην συνέχεια σε όποιο site και να επισκεφθείτε διαφημίσεις σχετικά με την τελευταία σας αναζήτηση και να έχετε την αυταπάτη ότι απλά συμβαίνει κάθε φορά τυχαία, λυπούμαστε αλλά θα σας πούμε την αλήθεια.. Ναι η Google σας παρακολουθεί ουσιαστικά μέσω του Chrome.

Τρία παράδοξα αφροδισιακά που ξεσηκώνουν τις γυναίκες!

Τρία παράδοξα αφροδισιακά που ξεσηκώνουν τις γυναίκες!Το κόκκινο κρασί, η σοκολάτα και τα οστρακοειδή είναι μερικά από τα αφροδισιακά που ήδη γνωρίζουμε.

Όμως τι άλλο μπορεί να τονώσει την ερωτική διάθεση μιας γυναίκας;

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ 29 χλμ. νοτιοανατολικά της Ύδρας

Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Αττική
Σεισμός 5,4 Ρίχτερ 29 χλμ. νοτιοανατολικά της Ύδρας
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο σε θαλάσσια περιοχή, με επίκεντρο 29 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ύδρας και εστιακό βάθος τα 10 χλμ.

Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιοχή της Αττικής.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ Νέα απάτη μέσω κινητής τηλεφωνίας! ΔΙΑΒΑΣΤΕ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ να σωθει κόσμος

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι
τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα
πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό :

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ .

Πρόκειται για ...
κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση . Επίσης, αν σας στείλουν μήνυμα από μια εταιρία με αριθμό 54300 , μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και σας στέλνουν καθημερινά μηνύματα που τα χρεώνουν με 1,6 Εuro το καθένα!

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κατεχάκη με εμπλεκόμενους στρατιώτες

ImageΤροχαίο με έναν νεκρό μοτοσυκλετιστή που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη στο ύψος του ΑΟΟΑ. Η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις στρατιώτες της ΑΣΔΕΝ. Οι τρεις στρατιώτες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Οι ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διερευνώνται.

ΣΟΚ στον Βύρωνα...Φοιτητής πέταξε την φίλη του από το μπαλκόνι του (Βίντεο)

mpalkoni_foititis_akros-empisteutikon.grΣοκ έπαθαν οι κάτοικοι του Βύρωνα με το αποτρόπαιο έγκλημα ενός 26χρονου που πέταξε την φίλη του από το μπαλκόνι κατά την διάρκεια καβγά. Από τις πρώτες ενδείξεις το περιστατικό φαίνεται να ήταν έγκλημα πάθους καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων οι καβγάδες ήταν συχνοί και ομηρικοί επειδή η 28χρονη δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά.

Οπως διαβάζουμε στο koolnews, ο  σύντροφος της και φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου έριξε την κοπέλα από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου και το σώμα της κοπέλας αρχικά χτύπησε σε μία τέντα και στη συνέχεια έπεσε στον ακάλυπτο. Ένας γείτονας του ζευγαριού ανέφερε στην Δημόσια Τηλεόραση ότι κάποιοι υποστηρίζουν πως αρχικά την μαχαίρωσε και στη συνέχεια την έριξε από το μπαλκόνι ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι μόνο την έσπρωξε.

Τεστ: Δείτε σε 30'' αν έχετε μυωπία!

Έχετε τελευταία υποψίες ότι δεν βλέπετε καλά σε μακρινές αποστάσεις;

Με το διάγραμμα «Snellen» που ακολουθεί, μπορείτε, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, να ανακαλύψετε την οπτική σας οξύτητα και να διαπιστώσετε αν έχετε μυωπία.

Προβάλλετε το διάγραμμα σε πλήρη οθόνη ή τυπώστε σε χαρτί Α4 και κολλήστε το σε έναν τοίχο.

Σταθείτε σε απόσταση 6 μέτρων από το διάγραμμα και αρχίστε να διαβάζετε τα γράμματα.

Στη συνέχεια, κλείστε το ένα μάτι και αρχίστε να διαβάζετε από το άλλο.

Φροντίστε στο δωμάτιο να υπάρχει επαρκής, αλλά όχι υπερβολικά έντονος φωτισμός.

Η κατώτατη γραμμή που μπορείτε να διαβάσετε  αντιπροσωπεύει την οπτική σας οξύτητα.

Τι κάνει όμως το μακιγιάζ... Δείτε και θα καταλάβετε!

Εντυπωσιακές φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ από τον Ρώσο καλλιτέχνη Βαντίμ Αντρέεβ

Υπάρχει μια λαϊκή παροιμία στη Ρωσία που λέει ότι πριν παντρευτείτε, θα πρέπει πρώτα να πάρετε τη μέλλουσα νύφη μαζί σας στη σάουνα. Εκεί θα μπορέσετε να δείτε το πραγματικό της πρόσωπο, χωρίς όλα αυτά τα καλλυντικά που μπορούν να σας εξαπατήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Αυτή η παροιμία μάλλον ταιριάζει απόλυτα στο εντυπωσιακό έργο του Βαντίμ Αντρέεβ. Ο καλλιτέχνης από την Ρωσία δεν χρησιμοποιεί το Photoshop για να μεταμορφώσει τα μοντέλα του. Δουλεύοντας μόνο με τα παραδοσιακά καλλυντικά κάνει τόσο καλή δουλειά που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι οι φωτογραφίες δεν είναι ρετουσαρισμένες!

Δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά «Πριν και μετά» του Βαντίμ Αντρέεβ..

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ-Δίωξη για κακούργημα κατά Κασιδιάρη

Δίωξη από την εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ασκήθηκε πριν από λίγο για υποκλοπή και χρήση υποκλαπέντος υλικού με βάσει το αρ 370 Αʼ του Ποινικού Κώδικα . Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα είναι πιθανόν να συλληφθεί ο βουλευτής ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινές κάθειρξης έως δέκα έτη.

 Νομικές πηγές επισημαίνουν ωστόσο ότι το αδίκημα της υποκλοπής αντικρούεται με την επιχειρηματολογία από πλευράς κατηγορουμένου περί μη αποδεικτικών στοιχείων ότι το τέλεσε ο ίδιος. Αντιθέτως εκείνο της χρήσης υλικού από παγιδευμένες συνομιλίες θεωρείται ισχυρό όπλο για τη Δικαιοσύνη.





πηγη parapolitika.gr

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τι ταχύτητα πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο για να μην το πιάσουν οι κάμερες της Τροχαίας

Τι ταχύτητα πρέπει να πιάσει ένα αυτοκίνητο για να μην το πιάσουν οι κάμερες τηςΦυσικά ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει ένας οδηγός από την κάμερα της Τροχαίας, είναι να τηρεί τα όρια ταχύτητας και να σέβεσαι τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Ωστόσο, φοιτητές του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου του Leicester, έχουν και μία δική τους θεωρία για το πώς μπορεί κάποιος να ξεφύγει.

Υποστηρίζουν πως αν ένα αυτοκίνητο έχει τη δυνατότητα να πιάσει αστραπιαία ταχύτητα, θα κάνει την κάμερα να το «χάσει» από τον φακό της. Πάντως, η θεωρία τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, αφού η ιδανική ταχύτητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των φοιτητών, είναι 191.000.000 χλμ/ώρα. Δηλαδή περίπου το 1/6 της ταχύτητας του φωτός.

Και επειδή αυτή η ταχύτητα δεν μπορεί να επιτευχθεί, καλό θα ήταν οι οδηγοί να συμμορφωθούν με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.



πηγή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: “Μαμά σε παρακαλώ διέγραψε το προφίλ σου μας κοροιδεύει όλος ο Πειραιάς!” (Εικόνα)

Ρόμπα φαίνεται να έχει κάνει τον  γιο της μητέρα από τον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα το σχόλιο ηρθε απο το παιδί της από το σχολείο, όταν η μητέρα του αποφάσισε να αλλάξει την φωτογραφία προφίλ της στο Facebook.
“Μαμά σε παρακαλώ διέγραψε το προφίλ σου μας κοροιδευει όλος ο Πειραιάς! ” εγραψε απελπισμενος ο γιος της αλλά ανταπόκριση δεν βρήκε στην έκκληση του.

Αφού ολοι στο σχολειο συζητούσαν την επίμαχη φωτογραφία, αποφάσισε, να κλεισει μονος του το προφιλ της μανας του η οποία  τον περίμενε χαρουμενη για τα σχόλια και τα μηνύματα που έλαβε από διάφορους αγνωστους για την ποζα και τσαχπινιά της .

Παρακάτω η επίμαχη φωτογραφία και τα σχόλια δικά σας!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *