Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τρώμε... ΚΑΡΚΙΝΟ!!! Ποια είναι τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγουμε;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τρώμε... ΚΑΡΚΙΝΟ!!! Ποια είναι τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγουμε;;;Σε πολλά κείμενα μας(στο site αλλά και στα βιβλία μου) σας έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις καρκινογόνες τροφές ή τις καρκινογόνες...συνήθειες (πχ η πολύωρη ομιλία στο κινητό). Έρχεται τώρα και η παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν' ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!

Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας παραθέσω αυτό:
Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές...

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!!!

Θερμό μήνυμα προς τον Έλληνισμό Ελλάδος και Κύπρου έστειλε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν, ενόψει και της επίσκεψης του Ρώσου υπουρού Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού στην Ελλάδα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το μήνυμα έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί δείχνει μια πρώτη ανταπόκριση στην διάθεση που είχε εσχάτως η Αθήνα για ανθ'ερμανση των ελληνορωσικών σχέσεων με έμφαση στον αμυντικό τομέα.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα μύνημα του Β.πούτιν:
"Η Ρωσία τιμά την παραδοσιακά στενή «εταιρική σχέση» με την Ελληνική Δημοκρατία, η οποία διαθέτει βαθιές ιστορικές και πνευματικές ρίζες", δήλωσε πριν από λίγο στο Κρεμλίνο ο Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της επίδοσης διαπιστευτηρίων 20 νέων πρεσβευτών στη Μόσχα.

Δέκα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά σας

Δέκα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά σαςΗ νεφροπάθεια είναι ένας «σιωπηλός» κίνδυνος που πολλές φορές περνά απαρατήρητος και δυστυχώς συμπτώματα μπορεί να εκδηλωθούν όταν θα είναι πια πολύ αργά.

Τα προβλήματα στα νεφρά οφείλονται συχνά σε παράγοντες όπως η αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης και η ανθυγιεινή διατροφή.

Δείτε ποιες είναι οι βασικές ενδείξεις που θα σας προειδοποιήσουν να πάρετε γρήγορα τα μέτρα σας.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

"Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό"! Ποια είναι η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που της έδωσε ένας φραγκάτος τύπος;;;

"Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό"! Ποια είναι η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που της έδωσε ένας φραγκάτος τύπος;;;Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε σε ένα forum για ραντεβού, από τη νεαρή γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία έχει θέσει ως μοναδικό στόχο της ζωής της να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα. Και είναι τόσο αποφασισμένη να πετύχει τον σκοπό της, που δεν διστάζει να ζητήσει συμβουλές για το πώς θα καταφέρει να τον «τυλίξει». Ωστόσο, σίγουρα δεν περιμένει την απάντηση που λαμβάνει από έναν άνδρα που πληροί τα τυπικά προσόντα που ζητά, και που τυχαίνει να είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan.

Διαβάστε το ποστ της 25χρονης κοπέλας:
Θα είμαι ειλικρινής για το τι θέλω να σας πω. Είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ όμορφη, έχω στυλ και καλό γούστο. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με ετήσιο μισθό 500.000 δολάρια και πάνω. Ίσως με χαρακτηρίσετε άπληστη, αλλά ένας ετήσιος μισθός 1 εκ δολαρίων, θεωρείται ως μεσαία τάξη στη Νέα Υόρκη.

Μην ρωτήσεις ποτέ! 9 ένοχα αντρικά μυστικά που δεν θα σου παραδεχτούν ποτέ

Μην ρωτήσεις ποτέ! 9 ένοχα αντρικά μυστικά που δεν θα σου παραδεχτούν ποτέΌπως οι γυναίκες έχουμε μικρά μυστικά που δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε στο αντίθετο φύλο, έτσι και εκείνοι έχουν τους λόγους τους να κρατήσουν κρυφά τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

1. Nαι, είναι και εκείνοι συναισθηματικοί.
Πρέπει να καταλάβετε πως όταν ένας άντρας σου λέει: "Μου αρέσεις πολύ" ή "είσαι πολύ όμορφη απόψε" χρειάστηκε κάθε απόθεμα δύναμης και θάρρους που είχε για να στο πει. Για αυτό και δεν στα λέει συχνά.

2. Με πόσες γυναίκες έχουν κοιμηθεί.
Ξέρουμε ότι έχεις περιέργεια να μάθεις τα πάντα για τον σύντροφό σου, αλλά καλύτερα απέφυγε την ερώτηση.
Κανείς άντρας δεν νιώθει βολικά να σου αποκαλύψει το νούμερο γιατί όλοι ενδιαφέρονται και δεν ξέρουν αν το νούμερο των παρτενέρ τους είναι μικρός ή μεγάλος.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Σοκ: Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα, οι Έλληνες είσαστε παράσιτα...

Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη λέγοντας, σε καταγόμενη από την Ελλάδα δημοσιογράφο, ότι η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, πρέπει να πέσει πάνω από την Ελλάδα!

Απολαύστε τη συνέντευξη που κάνει το γύρο του κόσμου...

- Κυρία Πέιλιν, πριν από λίγες ημέρες καλέσατε ανοιχτά για τη χρήση πυρηνικών όπλων για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε την θέση σας;
Φυσικά και την υποστηρίζω. Είμαι πολιτικός με μυαλό, σταθερή και ακλόνητη. Το πυρηνικό όπλο σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί όπως και κάθε άλλο όπλο. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, χωρίς να φοβάται οποιαδήποτε απειλή, εγκαταστάθηκε στην Κριμαία. Η δράση του πρέπει να μετριαστεί με την κατάλληλη αντίδραση, αν δεν το κάνουμε, κάποιος άλλος θα το κάνει για εμάς. Δυστυχώς σήμερα γίναμε ένα πράο και διαλλακτικό έθνος, κάτι που δεν ήταν έτσι στην πρόσφατη ιστορία μας, απλά πάρτε το παράδειγμα με τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.

Καταργούνται τα βιβλιάρια υγείας απο τον Ιούνιο

Καταργούνται τα βιβλιάρια υγείας απο τον ΙούνιοΚαταργούνται τα βιβλιάρια υγείας απο τον Ιούνιο Καταργούνται τα βιβλιάρια υγείας σε δύο μήνες από σήμερα, και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου 2014,και έτσι μπαίνει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία και τις ουρές των ασφαλισμένων ενώ η επιβεβαίωση της ασφαλιστικής ικανότητας τους θα γίνεται πλέον on line με το σύστημα «Άτλας» από τους ίδιους τους παρόχους υγείας.

Την κατάργηση για τα βιβλιάρια υγείας ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας κ Βρούτσης στο πλαίσιο παρουσίασης τoυ καινοτόμου σύστηματος «Άτλας», που αποτελεί μια θεμελιακή μεταρρύθ­μιση για την αναβάθμιση της οργάνωσης και λειτουργίας του ασφαλιστικού συστήματος .

Η ρεβάνς της Μόσχας στο Ν.Αναστασιάδη: Η πρώτη χώρα της ΕΕ που τάσσεται υπέρ της Ρωσίας στο Κριμαϊκό

Η Κύπρος είναι το πρώτο κράτος της Ε.Ε. που χαράσσει εντελώς διαφορετική γραμμή στο θέμα της ανεξαρτητοποίησης της Κριμαίας και της προσάρτησης της στη Ρωσία και λέει «όχι» στις κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας με απόφαση της Βουλής, η οποία βάζει πάνω από όλα τα 
συμφέροντα της νήσου και τη διαφύλαξη των πολύτιμων σχέσεων με τη Ρωσία.

Πρόκειται για μία απόφαση που συνιστά ήττα κατά κράτος για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος μίλησε για τιμωρία της Ρωσίας, υπακούοντας στα κελεύσματα της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, όπως άλλωστε κάνει και στο θέμα επίλυσης του Κυπριακού υιοθετώντας το «προδοτικό» νέο «σχέδιο Ανάν» που θέλουν οι Αμερικανοί να «φορέσουν» στον Κυπριακό Λαό.

Άρχισαν τα όργανα για την Ryanair! Διαβάστε την ΠΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ενός επιβάτη!

Θα πάω την Κυριακή, θα γυρίσω τη Δευτέρα. Κλείνω το εισιτήριο μόλις πέντε μέρες πριν: Θεσσαλονίκη - Ρώμη, 118 ευρώ με τη RyanAir. Δεν ακούγεται καθόλου άσχημο.


Μόνο που κάπου εδώ, τελειώνει το θετικό μέρος του ρεπορτάζ. Ξεκινώ να κλείσω το εισιτήριο και αρχίζουν οι μικρές, πικρές χρεώσεις.

Θες να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα αντί για χρεωστική; Τρία ευρώ πάνω. Θες να διαλέξεις από πριν πού θα κάθεσαι; 15 ευρώ για κάθε πτήση. Θες να σου στείλουν γραπτό μήνυμα με τα στοιχεία της πτήσης; 2 ευρώ ακόμα. Θες να επιβιβαστείς με το πρώτο γκρουπ επιβατών στο αεροπλάνο; 14 ευρώ έξτρα.

Προσοχή: Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές-απάτες στο Facebook

Προσοχή: Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές-απάτες στο FacebookΔεν είναι λίγες οι φορές που επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητα του Facebook αλλά και την αφέλεια ορισμένων χρηστών του μέσα από εφαρμογές-απάτες που σκοπό έχουν την υποκλοπή των δεδομένων των τελευταίων και τη μόλυνση των υπολογιστών τους με ιούς.

Ας δούμε ποιες είναι οι συνηθέστερες από αυτές που θα πρέπει πάσει θυσία να αποφύγουμε:

Tί θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι και ντρέπονται να στο ζητήσουν

Ναι, και οι άντρες ντρέπονται

1. Θέλουν να τους μιλάς βρώμικα

Θα είμαστε ξεκάθαροι. Δεν θέλουν να κάνεις αναμετάδοση του τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά θα εκπλαγες από το τι μπορεί να προκαλέσουν στον σύντροφό σας μερικές κακές λέξεις. Χρησιμοποιήσε τες λοιπόν.

2. Θέλουν να έχεις τον έλεγχο πολλές φορές.

Για τους άντρες δεν υπάρχει τίποτα πιο διεγερτικό από το να βλέπει μια γυναίκα να ξέρει τι θέλει... Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το δείξεις αυτό στον σύντροφό σου. Δεν εννοούμε να πάρεις χειροπέδες και μαστίγια για να δείξεις ποιο είναι το αφεντικό, αλλά θα μπορούσες να τον ρίξεις στο κρεβάτι και να του φέρεις τα χέρια πάνω από το κεφάλι του σαν να τον συγκρατείς.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή είναι η νέα απάτη που κυκλοφορεί στο Facebook! Τί ακριβώς είναι και τί προκαλεί στον λογαριασμό σας;;;

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή είναι η νέα απάτη που κυκλοφορεί στο Facebook! Τί ακριβώς είναι και τί προκαλεί στον λογαριασμό σας;;;Κυκλοφορει ανάρτηση στο facebook που υπόσχεται ένα "σoκαριστικό" βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός θανατηφόρου ατυχήματος σε λούνα παρκ . Η εν λόγω είδηση δεν είναι αληθινή και δεν υπάρχει κανένα τέτοιο βίντεο διαθέσιμο και αποτελεί μέρος μιας ακόμη απάτης phishing.

Tα ψεύτικα posts διαδίδονται στο κοινωνικό δίκτυο από απαταιώνες και αναφέρουν ότι έχει διαρρεύσει οπτικό υλικό από ατύχημα που σημειώθηκε στο θεματικό πάρκο Universal Studios στη Φλόριντα: Ένα τρενάκι του λούνα πάρκ εκτροχιάστηκε από τις γραμμές του και συνετρίβη στο έδαφος, οδηγώντας 16 ανθρώπους σε θάνατο.

Tips εξοικονόμησης ενέργειας από το www.dei.gr

Μικρές κινήσεις που κάνουν τη διαφορά!

Εσείς γνωρίζατε ότι πρέπει να σβήνετε τις συσκευές σας από το διακόπτη και όχι από το τηλεκοντρόλ; Διαφορετικά, αφήνοντας να λειτουργούν σε κατάσταση αναμονής (stand-by), συνεχίζουν να καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή, όπως και πολλές άλλες απλές, αλλά τόσο χρήσιμες αλλαγές προτείνει να ακολουθήσουμε η ΔΕΗ στην καθημερινότητά μας, για οικονομία στην τσέπη μας, αλλά και στο περιβάλλον.

Ποιες οικιακές συσκευές «ακτινοβολούν» περισσότερο;



Και πώς μπορούμε να προστατευτούμε;

Ζούμε περικυκλωμένοι από συσκευές που εκπέμπουν μη ιονίζουσες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Κινητά, ασύρματα τηλέφωνα, οικιακές συσκευές, πολλές από τις οποίες τις θεωρούμε αθώες (φούρνοι μικροκυμάτων, σεσουάρ).

Ερευνητές από πολλές χώρες έχουν αξιολογήσει τους κινδύνους απ” αυτές τις ακτινοβολίες και έχουν παρουσιάσει, εν καιρό, εργασίες των οποίων τα ευρήματα σοκάρουν.

Έρχονται τον Μάιο τα... ραβασάκια της Εφορίας για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Θα υπάρχει προθεσμία 30 ημερών για την ασφάλισή τους

Μέσα στο Μάιο θα σταλούν τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων, ύστερα από την ταυτοποίηση των δύο βάσεων δεδομένων με τα ασφαλισμένα και τα κυκλοφορούντα οχήματα ολοκληρώθηκε από το Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Έκτακτο επίδομα 350 ευρώ σε ανέργους λόγω Πάσχα – Ποιοι το δικαιούνται

Μέσα σε 14 ημέρες αρχής γενομένης από την Πέμπτη θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους ανέργους δικαιούχους.

Πρόκειται για ενίσχυση που δίνεται λόγω Πάσχα. Μάλιστα, το ποσό είναι σημαντικά αυξημένο σε σχέση με το αντίστοιχο των Χριστουγέννων. Δείτε ποιοι το δικαιούνται, ποια είναι η διαδικασία αλλά και οι προθεσμίες για την καταβολή του.

«Για τις εορτές του Πάσχα 2014, παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση, από τον προϋπολογισμό Οίκου Ναύτου 2014 στους άνεργους ναυτικούς» αναφέρει η σχετική απόφαση. Το ύψος της ενίσχυσης καθορίζεται σε:

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Αντέχεις να το δεις; Δείτε τι είχε φυτρωμένο μέσα στο δέρμα της για 25 Χρόνια..


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

Το έριξαν οι Αμερικάνοι το αεροπλάνο

Οι αεροπειρατές πήγαιναν να πέσουν κατευθείαν πάνω στην αμερικανική βάση Diego Garcia στο νότιο Ινδικό.
Καθυστέρησαν τόσο πολύ να το ανακοινώσουν διότι οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τους συνεργούς των δυο πιλότων και των αεροπειρατών.

Οι Αμερικανοί έριξαν το Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών στα βάθη του Ινδικού λίγο πριν προλάβει να πλησιάσει τη νευραλγική στρατιωτική τους βάση που είχαν βάλει στόχο οι αεροπειρατές.
Το μυστήριο με την εξαφάνιση του αεροπλάνου άρχισε να λύνεται από χθες με την προσεκτική ανακοίνωση του Πρωθυπουργού της Μαλαισίας, που έγινε μετά από τις ισχυρές πιέσεις των διεθνών μέσων ενημέρωσης και τις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων.

ΕΚΤΑΚΤΟ...Παραιτήθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος από βουλευτής

«Καρφί» για τον Νικήτα η παραίτησή του
Σε ειδική εκδήλωση παρουσίας του προγράμματος της παράταξής του για τον δήμο Αθηναίων ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δήλωσε ότι παραιτείται από τη βουλευτική του έδρα.

Η ερμηνεία που δίνει στην παραίτηση είναι ότι θέλει να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στα δημοτικά πράγματα της πρωτεύουσας
Πάντως, η εν λόγω παραίτηση θεωρείται πρόκληση προς τον άλλον «γαλάζιο» υποψήφιο δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη.

Με απλά λόγια, έμμεσα αλλά σαφέστατα προτρέπεται σε παραίτηση και ο κύριος Κακλαμάνης.

ΜΟΥΤΖΩΣΕ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΑΝΕΡΓΟ(ΦΩΤΟ)

“Η παρέλαση του Αγρινίου κύλησε χωρίς προβλήματα αλλά και μ’ ένα απρόοπτο. Έπροκείτο για τις μούντζες που… επιφύλαξε 56χρονος Αγρινιώτης
moytza-agrinio1
στους επισήμους! Αιφνιδιαστικά ο 56χρονος έφθασε μπροστά στην εξέδρα των επισήμων κατά τη διάρκεια της παρέλασης και όχι μία αλλά τέσσερις-πέντε φορές τους αφιέρωσε τη χειρονομία της …ανοιχτής παλάμης. Επιχείρησε εν συνεχεία να αποχωρήσει σαν… κύριος ωστόσο οι αστυνομικοί τον τσάκωσαν και τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Εκεί ο 56χρονος μετανοιωμένος για την πράξη φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα που τον απασχολούν όπως η ανεργία”.

Αυτά μεταδίδει το http://www.agrinionews.gr/.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΠΟΥΤΙΝ : Κάθε φορά που θα κινούνται κατά της Ρωσίας, θα χάνουνε και κάτι. Η Κριμαία είναι μόνο η αρχή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Λιακόπουλου, που σε θέματα Ρωσίας προηγείται ως γνωστόν κατά πολλά χρόνια σε πληροφόρηση, ο Ρώσος ηγέτης Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι οι Αμερικάνοι πήγανε να κάνουνε στην Ουκρανία τα ίδια με την Συρία. Κάθε φορά που θα κινούνται
κατά της Ρωσίας, θα χάνουνε και κάτι. Η Κριμαία είναι μόνο η αρχή, συμπλήρωσε.

Με άλλα λόγια, ή όπως λέει ο Λιακόπουλος, στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται.
Το πρώτο παράδειγμα ήταν η περίπτωση της Γεωργίας, που η Ρωσία πήρε την νότια Οσετία.
Τώρα πήρε για την ώρα την Κριμαία και πάει λέγοντας.

Πάντως η περίπτωση της Κριμαίας προφητεύεται από τον Άγιο Αγαθάγγελο που στην προφητεία του για την Ρωσία γράφει
(απόσπασμα από το βιβλίο του Λιακόπουλου Δημοσθένη Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2)

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ..ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.... ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ..!!!

alt
Χαλκιδική:Συλλήψεις και τραυματίες από επίθεση των ΜΑΤ στη διαδήλωση των κατοίκων (Συνεχής ενημέρωση)

20:00 Οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το Χονδρό Δενδρο προς τα γύρω χωριά


19:11 Ελεύθερες αφέθηκαν και οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν στο Χονδρό Δένδρο μετά από εντολή εισαγγελέα. Οι κατηγορίες εναντίον των τριών συλληφθέντων είναι απείθεια και παράνομη βία και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Δες τι γίνεται στο σώμα σου 8 ώρες αφού κόψεις το τσιγάρο

Το σώμα σου 8 ώρες αφού κόψεις το τσιγάρο.

Έχετε αναρωτηθεί τι συμβαίνει στο σώμα λίγες ώρες μετά το κόψιμο του τσιγάρου;
Είναι απίστευτο πόσο θετικά αντιδρά το σώμα μόνο λίγες ώρες αφού σταματήσετε τη νικοτίνη. Όλες οι αισθήσεις αρχίζουν πάλι να λειτουργούν κι αισθάνεστε, μυρίζετε, γεύεστε στον υπερθετικό!
Δείτε την καμπάνια που ετοίμασε η κυβέρνηση της Αυστραλίας

Το Πολεμικό Ναυτικό παίρνει τον έλεγχο του Αιγαίου, απέναντι στην Τουρκία

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης
 
Αλλάζει υπέρ της η Ελλάδα τα δεδομένα στο Αιγαίο, μετά τη συμφωνία που πέτυχε - αιφνιδιάζοντας τους πάντες- ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος με το σημερινό ιδιοκτήτη των Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) Ι. Σάφα.

Εδώ και τώρα η χώρα μας παίρνει παίρνει από τα υπόστεγα των ΕΝΑΕ τα τέσσερα υπερσύγχρονα υποβρύχια που είναι σχεδόν έτοιμα. Η ένταξή τους στη δύναμη του Πολεμικού Ναυτικού αναμένεται να λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής ισχύος. Μπορούν και επιχειρούν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας χωρίς ανάδυση για πολλά δεκαήμερα, εκτοξεύουν ακόμα και πυραύλους κατά στόχων επιφανείας , έχουν χαμηλό ακουστικό ίχνος και σόναρ μεγάλων δυνατοτήτων.

Δείτε το σώμα της Έλενας Παπαβασιλείου χωρίς… pετούς!

Έλενα Παπαβασιλείου. Μία από τις πιο όμορφες και γλυκές παρουσίες της ελληνικής showbiz.. Η Έλενα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των περιοδικών φέτος το καλοκαίρι με το sεχy κοpμί της.

Δεν υπήρχε εβδομάδα που να μην τη βλέπαμε σε κάποιο γνωστό περιοδικό μόνο με το μαγιό της. Το κορμί της αψεγάδιαστο. Τέλεια γραμμωμένοι κοιλιακοί, αδύνατα σμιλεμένα πόδια. Η Έλενα αγαπά τη γυμναστική και αυτό είναι ολοφάνερο. Πώς είναι όμως το σώμα της χωρίς τη βοήθεια του photoshop; Θα σας απογοητεύσουμε αν νομίζατε ότι θα έχει διαφορά. Η φίλη της Σοφία Δριστέλα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία, η οποία φυσικά δεν έχει δεχτεί καμία επεξεργασία. Η κοιλιά της είναι αψεγάδιαστη. Εύγε στην Έλενα. Κούκλα και κopμάρα! Πώς είναι όμως το σώμα της χωρίς τη βοήθεια του photoshop;

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Όταν έρθει η Μόρα στον ύπνο σας... - Όσα θέλετε να μάθετε

Ένα φαινόμενο μεταξύ φυσικού και μεταφυσικού, που ζητά εξηγήσεις εδώ και χρόνια “φωτίζεται” σιγά-σιγά μέσα από την προσέγγιση του ερευνητή Τζόναθαν Μπράιτ...
Μετά από το Α’ μέρος της συνέντευξής του στον Γιάννη Μούτσο ( “Μόρα: ο νυχτερινός επισκέπτης που σκορπά τον τρόμο)”, ακολουθούν κάποιες πρακτικές οδηγίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

“Πώς θα καταλάβω ότι δέχομαι την επίθεση της Μόρας;”
“Η επιστήμη μπορεί να λέει «η μόρα είναι αυτό μόνο όταν έχεις πέσει για ύπνο». Να μην δέχεται ότι το άλλο είναι μόρα, ενώ έχει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Ποια επαγγέλματα επιλέγουν οι ψυχοπαθείς

Ο ψυχολόγος Κέβιν Ντάντον έγραψε το βιβλίο "Η σοφία των ψυχοπαθών - Τι μπορούν να μας διδάξουν για την επιτυχία".Μέσα στο βιβλίο  παρουσιάζει τον κατάλογο με τα δέκα επαγγέλματα που συναντάμε τους περισσότερους ψυχοπαθείς.


Ωστόσο  ο συγγραφέας μας αποκαλύπτει και τα δέκα επαγγέλματα στα οποία οι ψυχοπαθείς αποτελούν την μειοψηφία.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΧΑΜΟΣ στα Εξάρχεια! Ομάδα 30 ατόμων με ΟΠΛΑ ΑΠΗΓΑΓΑΝ έναν άγνωστο

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το indymedia, μια ομάδα 25-30 ατόμων πέρασε ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, πήγανε προς τη Θεμιστοκλέους και πήρανε ένα άτομο του βάλανε κουκούλα μπροστά σε όλο τον κόσμο και βρίζοντας έφυγαν απο το ίδιο σημείο που εμφανίστηκαν
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΧΑΜΟΣ στα Εξάρχεια! Ομάδα 30 ατόμων με ΟΠΛΑ στα χέρια μπούκαραν στην πλατεία, άρπαξαν άγνωστο, του έβαλαν κουκούλα και εξαφανίστηκαν!!!
Ο κόσμος είναι ανάστατος δεν ξέρει τι να κάνει.




http://www.athensmagazine.gr/

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Ίσως ο καλύτερος οδηγός επιδείξεων![Vvid]



Δεν υπάρχει! απλά δείτε!

Δείτε τι έκανε για να κόψει το κάπνισμα!

Οι δύσκολες καταστάσεις απαιτούν και δραστικά μέτρα, έτσι ένας Τούρκος αποφάσισε να φοράει καθημερινά ένα κλουβί στο κεφάλι του προκειμένου να κόψει το κάπνισμα!... Σε μια ασυνήθιστη προσπάθεια να σταματήσει το κάπνισμα, ο 42χρονος άνδρας από τη δυτική επαρχία της Κιουτάχειας έχει αρχίσει να φοράει ένα κράνος, που θυμίζει συρμάτινο κλουβί στο κεφάλι του, το οποίο κλειδώνει σε δύο πλευρές.


Ο İbrahim Yücel που προσπαθεί να αποβάλλει την βλαβερή συνήθεια που έχει εδώ και 26 χρόνια να καπνίζει 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, δίνει καθημερινά τα κλειδιά του κλουβιού για το κεφάλι του στη γυναίκα και την κόρη του, όταν φεύγει από το σπίτι (σωστά καταλάβατε, κυκλοφορεί έτσι στους δρόμους)

ΕΤΣΙ λειτουργούν οι κολλητοί![pics]

Αν δεν είναι αυτή πταγματική φιλία τότε ποιά είναι???

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ...!!!

Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και σε ένα απλό ερώτημα πέρα από τα πολυσύνθετα. Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν τόσο έξυπνοι;

Η απάντηση για πολλούς είναι μια και στηρίζεται στις αρχές που έθεσε ο πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης, που έλεγε «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και «φάρμακο σου είναι η τροφή σου».
Στηριζόμενη σε αυτές τις ρήσεις, η κ. Δήμητρα Τυλλιανάκη, χειρουργός οδοντίατρος, αν και ξεκίνησε από την κλασική ιατρική, στην πορεία ασχολήθηκε και με την ομοιοπαθητική αλλά και τη διεξοδική μελέτη των διατροφικών συνηθειών στις εποχές του Ιπποκράτη και του Πυθαγόρα.

Με μόνο 5 ευρώ μετατρέψτε τον παλιό σας υπολογιστή σε σύγχρονο!

Eνα μικρό «αγκαθωτό ζωάκι» έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμασταν το... μέγεθος ενός υπολογιστή έως τώρα. Ο λόγος για μία εταιρία με την επωνυμία «Σκαντζόχοιρος», η οποία έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα την τεχνολογικής επιστήμης με έναν υπολογιστή που θα κοστίζει μόλις 5 ευρώ...


Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» η εταιρία δημιούργησε ένα πρωτοποριακό USB stick, με το όνομα Keepod, μικρό και πανίσχυρο, του οποίου το κόστος αγοράς είναι μόλις 7 δολάρια, τουτέστιν 5 ευρώ. Αυτό το γκάτζετ είναι ικανό να μετατρέψει έναν «απαρχαιωμένο» υπολογιστή σε σύγχρονο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το εισάγουμε σε έναν οποιονδήποτε υπολογιστή για να εγκατασταθεί.

Αυτοί οι τύποι ανδρών κάνουν καλύτερο σεξ!

Οι άνδρες, που σφουγγαρίζουν το σπίτι ή πλένουν τα πιάτα ίσως να μην είναι τόσο τυχεροί στο.. κρεβάτι, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Οι άνδρες που κάνουν περισσότερες δουλειές του σπιτιού που έχει επικρατήσει να θεωρούνται γυναικείες, όπως το καθάρισμα, το μαγείρεμα και το πλύσιμο, κάνουν λιγότερο σεξ σε σχέση με εκείνους που δεν ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «American Sociological Review», δείχνουν πως τα ζευγάρια στα οποία οι άντρες συμμετείχαν στις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού, είχαν μειωμένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο Λιακόπουλος, ο Τούρκος πρωθυπουργός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πούτιν άφησε είπε ότι μπορεί να αναγκαστεί να σταματήσει την διέλευση των ρωσικών σκαφών δια μέσου των στενών του Βοσπόρου αν υποστούν οτιδήποτε οι Τάταροι της Τάκλα Μακάν, οι Γιουγκούρ Τούρκοι δηλαδή.

 "Αν υπάρξει βίαια δράση κατά των Τατάρων τότε η Τουρκία θα θεωρήσει ότι θίγονται τα εθνικά της συμφέροντα και θα μπορούσαν να με πιέσουν (ποιοί;) να προβώ σε κλείσιμο των Στενών για τα ρωσικά πλοία", φέρεται να είπε ο Ερντογκάν.

 Η απάντηση του Πούτιν ήταν λιτή και σαφής. "Αν κάνεις κάτι τέτοιο, θα αναγκαστώ να καταλάβω ολόκληρη την περιοχή με πόλεμο". Αν κανείς νομίζει ότι ο Πούτιν κάνει πλάκα, πλανάται πλάνην οικτρά.

ΠΗΓΗ - http://www.volcanotimes.com/

Τι είδους σεξ προτιμούν 9 στις 10 γυναίκες;

Τι είδους σεξ προτιμούν 9 στις 10 γυναίκες;Σίγουρα εάν στο ερώτημα του τίτλου κληθούν να απαντήσουν μόνο άνδρες, τότε στους 100 άνδρες, ή θα έχουμε 100 διαφορετικές απαντήσεις

και ο καθένας θα περιγράφει τις προσωπικές του εμπειρίες με το αντίθετο φύλλο, είτε οι απαντήσεις σε συντριπτική πλειοψηφία θα απέχουν από την πραγματικότητα, αφού οι περισσότεροι άνδρες φαντασιώνονται μάλλον παρά γνωρίζουν, ότι η γυναίκα δεν θέλει μόνο "άγριο σεξ" όπως πιστεύουν, αλλά και συναίσθημα. Πολύ συναίσθημα


Δείτε τι έδειξε σχετική έρευνα για το είδος του σεξ που προτιμάει η γυναίκα. Το θέλει άγριο ή επιδιώκει να κάνει σεξ με κάποιον που είναι δεμένη συναισθηματικά. Προσοχή το ένα δεν αποκλείει το άλλο...

Δήλωση-ΣΟΚ της Παπαρίζου on air: "Έχω κάνει ΣEΞ στο..." [video]

Toυς άφησε όλους παγάκι στο πλατό! Εντάξει, δύσκολα θα περίμενε κάποιος ότι θα παραδεχόταν κάτι τέτοιο η σeξι τραγουδίστρια...


Μέχρι και ο Πέτρος Κωστόπουλος έδειξε να πέφτει από τα σύννεφα...
Δείτε το βίντεο:

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Θα την πάθετε από Έρωτα!!!Δείτε τι κουκλάρα έχει γίνει η Κορίνα από το «Πάτερ ημών»…

Η Κορίνα Δαμουλιάνου…έγινε γνωστή και έκλεψε τις καρδίες του τηλεοπτικού κοινού, το 1994 παίζοντας το ρόλο της κόρης του Κώστα Καρρά, στο δημοφιλές τότε σίριαλ «Πάτερ Ημών».

Για να συμμετάσχει στην συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, η 9χρονη τότε Κορίνα, πέρασε από οντισίον, ξεχώρισε λόγω της άνεσης της ανάμεσα σε 1.500 παιδιά και πήρε επάξια το ρόλο, τον οποίο και είχε μέχρι το 1996.Έκτοτε η χαρισματική ηθοποιός, έπαιξε και σε άλλες σειρές όπως το «Οι μεν και οι δεν», «Ασυνήθεις ύποπτοι», με πιο γνωστή το «Είμαστε στον αέρα» όπου και ερμήνευσε το ρόλο της κόρης του Στέλιου Μάινα και της Ελένης Ζιώγα. Ακόμη συμμετείχε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.Δείτε πώς μοιάζει σήμερα η Κορίνα Δαμουλιάνου σε σύγκριση με την εποχή που πρωτοέγινε γνωστή στο «Πάτερ Ημών»

11 τροφές που "κόβουν" μαχαίρι την όρεξη!

«Δίαιτα από Δευτέρα» λένε οι περισσότεροι αφού δεν μπορούν να...
ελέγξουν το αίσθημα της πείνας και βρίσκουν τη λύση στο fast food! Ωστόσο, υπάρχουν τροφές που μπορούν να...


κόψουν μαχαίρι την όρεξη, κλείνοντας την πόρτα στις περιττές θερμίδες και το «τσιμπολόγημα». Οι παρακάτω γευστικές προτάσεις, όχι μόνο μας χορταίνουν, κρατώντας γεμάτο το στομάχι, αλλά παράλληλα μας κρατούν για τουλάχιστον τέσσερις ώρες μετά την κατανάλωσή τους...

Τα 5 πράγματα που όλοι οι άντρες ψάχνουν σε μία γυναίκα!

Τα έχετε; Σωθήκατε!
Γυναίκες από την Αφροδίτη άντρες από τον Άρη ας μην επαναλαμβανόμαστε και γινόμαστε κουραστικοί!
Είμαστε τόσο διαφορετικοί όσο το...
άσπρο με το μαύρο, όσο η ζάχαρη με το αλάτι και όσο ο σκύλος με τη γάτα.


Εν ολίγοις δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με το συμπαθές κατά τ” άλλα αντρικό φύλο, εκτός του ότι φυσικά ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος.

Οπότε κορίτσια, καλά θα κάνετε να μην μπερδεύεστε και να αντιληφθείτε κάποια στιγμή ότι άλλα πράγματα ψάχνει μία γυναίκα από έναν άντρα και άλλα ένας άντρας από μία γυναίκα. Η ασφάλεια για παράδειγμα, είνα κάτι το οποίο αναζητούν εναγωνίως οι γυναίκες καθότι εκ φύσεως είμαστε και το αδύναμο φύλο και χρειαζόμαστε προστασία!

Στο μυαλό του άντρα, δεν μπορούμε σίγουρα να μπούμε γιατί πολύ απλά δεν γίνεται, αλλά από συζητήσεις με φίλους καταλήξαμε σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που η πλειοψηφία των αντρών αναζητά σε μία γυναίκα. Δώστε βάση…

ΕΛΕΟΣ!ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠE ΔΕIΤΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑIΡΝΟΥΝ ΚΩΣΤΌΠΟΥΛΟΣ Κ” ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟY…

Το απόγευμα της Παρασκευής…η Τζένη υπέγραψε ένα συμβόλαιο αποκλειστικά και μόνο για το πρωινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Γύρω από την tv” θα παίρνει το μήνα 4000 ευρώ για 8 μήνες που το πρωινό θα είναι στον αέρα,δηλαδή ετησίως θα παίρνει 40.000 μόνο για 3 ώρες την ημέρα απασχόλησης,αφού το Τζενάκι δεν θα ασχολείται με τη σκαλέτα της εκπομπής και τα άλλα θέματα,όπως θα κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Όσο για την αμοιβή του Πετράν τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Η αμοιβή είναι σχεδόν τετραπλάσσια από αυτά της γυναίκας του,για το πρωινό,για την οργάνωση του Πρωινού και για το “Βράδυ” που μεταφέρει στο Mega.




http://www.aniwthoi.net

Στο μυαλό ενός άντρα (όταν κάνει σεξ)! 8 προτάσεις που σκέφτονται όλοι την επίμαχη στιγμή

Το σεξ για τον άντρα είναι μια από τις απλούστερες στιγμές της ζωής του. Δεν εννοούμε ασήμαντες, αλλά στη θέα ενός γυμνού γυναικείου σώματος το μυαλό του άντρα κάνει τις πιο προβλέψιμες σκέψεις.

 Αυτές είναι οι 8 σκέψεις που περνούν από το μυαλό του αγοριού σου όταν ζείτε τις δικές σας προσωπικές στιγμές κάτω από τα σεντόνια (όχι όλες σε μία βραδιά βέβαια!).

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *