Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Ο Θεοδωράκης βρίσκεται στο .....

Αυτή την ώρα διεξάγονται οι πρώτες τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες το κόμμα του Θεοδωράκη βρίσκεται στο 12-13%, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν μπαίνουν στη Βουλή και η ΝΔ χαροπαλεύει στο 9-10%!

O ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 30-34%
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Ο Θεοδωράκης βρίσκεται στο 13%, ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ Βουλής και η ΝΔ χαροπαλεύει στο 10%!!! Πόσο έχει ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ;;;
-Τα ποτάμια τα περνάς με γεφύρια. Αλλιώς χαζεύεις ακίνητος την ομορφιά της ορμής των ποταμών...

Ο Χρυσοχοίδης που είναι γάτα αντιλήφθηκε ότι ο Θεοδωράκης έρχεται για να βάλει ταφόπλακα στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και την ΔΗΜΑΡ!

Διαμελισμός της Ουκρανίας, μετά Κύπρος και μετά... Ελλάδα;

-Το αδίσταχτο σχέδιο ΗΠΑ - Γερμανίας για την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου -Ο ρόλος της Ρωσίας και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις
obama mesaΕίναι προφανές ότι οι δυτικοί (αμερικανογερμανοί) δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επιβάλουν τα συμφέροντά τους.
Η ιστορία το έχει επιβεβαιώσει αυτό και μάλιστα στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.
Πριν από περίπου 20 χρόνια, στην τέως Γιουγκοσλαβία, οι Αμερικανοί σε συνεργασία με τους καλοθελητές Ευρωπαίους ενεργοποίησαν το φιλοναζιστικό καταπίστευμα που υπήρχε από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πετσόκοψαν το γιουγκοσλαβικό κρατικό μόρφωμα για να ρίξουν στην αγκαλιά της Γερμανίας τη Σλοβενία και την Κροατία.

Κόλπο για να βρείτε ποιο πρατήριο έχει πειραγμένη αντλία

Όπως διαβάσαμε πρόσφατα στο Έθνος, μια μειοψηφία βενζινοπωλών επεμβαίνει στο λογισμικό των αντλιών με σκοπό να κερδίσουν μέχρι και 12 λεπτά το λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.

Δείτε τι αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας για την καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει

Την απόλυση της εκπαιδευτικού που είχε πιάσει πριν από ενάμισι χρόνο τον γιο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει αποφάσισε το ΚΥΣΔΕ.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ηθοποιός που έχουμε να δούμε χρόνια, επιστρέφει με ανατρεπτικό ρόλο στο "Κάτω Παρτάλι" [φωτο]

Δείτε ποια είναι και διαβάστε λεπτομέρειες για τον κόντρα ρόλο που θα υποδυθεί.....
Οι πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA που σαρωνεί την τηλεθέαση θα έχουν στα προσεχή επεισόδια μια ακόμα μοιραία συνάντηση στο "Κάτω Παρτάλι". Βρίσκονται επιβιβασμένοι στο αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και ξεκινούν το ταξίδι με προορισμό την ελευθερία τους, όμως τα βάσανά τους δε θα τελειώσουν έτσι εύκολα...
                                     
Μία μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο τους υποχρεώνει να σταματήσουν στη μέση του πουθενά και έτσι αναζητούν τρομαγμένοι ένα μέρος για να περάσουν τη νύχτα. Η θέα ενός φωταγωγημένου σπιτιού στο βουνό τους γεμίζει ανακούφιση, όταν όμως χτυπούν την πόρτα του, μπροστά τους εμφανίζεται μια εντυπωσιακιή, λυγερόκορμη γυναίκα, ντυμένη στα μαύρα, με σκληρό πρόσωπο και καραμπίνα στα χέρια και τότε τους κυριεύει ο πανικός!

Θέσεις εργασίας: 1.186 προσλήψεις σε ΟΤΕ – ΔΕΗ - ΜΕΤΡΟ

Και στις τρεις εταιρείες δικαίωμα πρόσληψης έχουν όλοι οι απόφοιτοι λυκείου, ΙΕΚ, ΑΕΙ,ΤΕΙ.
Θέσεις εργασίας: 1.186 προσλήψεις σε ΟΤΕ – ΔΕΗ - ΜΕΤΡΟ
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία" οι προκηρύξεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα και αφορούν σε 295 θέσεις μονίμου προσωπικού στο ΜΕΤΡΟ, 600 θέσεις διοικητικών στον ΟΤΕ, άλλες 100 θέσεις τεχνικών σε νησιά για τον ΟΤΕ και ακόμη 70 θέσεις τεχνικών στην Αττική, ενώ θα προκηρυχθούν και 71 θέσεις εποχικών υπαλλήλων στη ΔΕΗ σε Αττική και Κοζάνη.

Απίστευτη Καταγγελία Τριανταφυλλόπουλου - 200 βουλευτές μισθοδοτούμενοι από το μεγαλύτερο επιχειρηματία της χώρας...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Οι Τούρκοι στο πλευρό των ναζί, απειλούν την Ρωσία: Θα προσαρτήσουμε την Κριμαία!-Απαγόρευσαν την ελληνική και την ρωσική γλώσσα στην Ουκρανία!-Σε «πολεμική ετοιμότητα» ο ρωσικός στρατός, με εντολή Πούτιν

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Οι Τούρκοι στο πλευρό των ναζί, απειλούν την Ρωσία: Θα προσαρτήσουμε την Κριμαία!
  TurkeyNazi2
Ραγδαίες εξελίξεις με εμπλοκή -ποιού άλλου;- της Τουρκίας στα σενάρια διχοτόμησης της Ουκρανίας.
Ευθεία πρόκληση του Ρωσικού στρατού: Η τουρκία δεν είναι Γεωργία!
“Σε περίπτωση διχοτόμησης της Ουκρανίας, η Κριμαία δεν θα πάει στην Ρωσία αλλά στην Τουρκία!” Γράφει ξεκάθαρα ο Nerdun Khadzhyoglu, στην Χουριέτ, δίνοντας χείρα βοηθείας στους ναζιστές του Κιέβου. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες Ταταροι κατευθύνονται στην Κριμαία για να πνίξουν στο αίμα τις ειρηνικές διαδηλώσεις των Ρωσόφωνων που ζουν εκεί και απαιτούν τηνασφάλεια και την βοήθεια της Ρωσίας.

Απόφαση –«Βόμβα» για τον Έλληνα εργαζόμενο: Νέο χαράτσι και στα κινητά

Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος φέρνει τεράστιες αλλαγές και δημιουργεί νέο «πονοκέφαλο» στον Έλληνα πολίτη.
Μετά τα πολλαπλά χαράτσια που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας, ένα νέο κάνει την εμφάνισή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει νέο χτύπημα, αυτή τη φορά στην κινητή τηλεφωνία.
Απόφαση –«Βόμβα» για τον Έλληνα εργαζόμενο: Νέο χαράτσι και στα κινητά
Βάζει φόρο έως και 42% στη χρήση κινητών τηλεφώνων που δίνουν οι επιχειρήσεις στους εργαζομένους τους την ώρα που έχει ήδη εισπράξει άλλους δυο φόρους μέσω του λογαριασμού της κινητής τηλεφωνίας.

O Kαιρός το Τριήμερο στην Ελλάδα - Αναλυτική πρόγνωση 01-03/03/2014

Από οτι φαίνεται μούσκεμα θα μας τα κάνει ο καιρός το τριήμερο καθώς θα έχουμε έντονη κακοκαιρία με βροχές ,ισχυρές καταιγίδες αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα χιονοδρομικά.
Ο Μάρτης μπαίνει με άγριες διαθέσεις και φαίνεται οτι έτσι θα μας πάρει μέχρι και τα μέσα του μήνα.
31476 649935598351160 441013924 n
Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από αργά το απόγευμα-βράδυ της Παρασκευής και από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες που το Σάββατο θα επηρεάσουν κυρίως την νότια και ανατολική βορειοανατολική χώρα ,ενώ μέσα στο Σάββατο πιο καλός θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το απίστευτο πείραμα με την πίσσα από το τσιγάρο και θα το κόψετε αμέσως


Πακιστανός διακινούσε λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα
Δείτε προσεκτικά το πείραμα με βάση την πίσσα που βρίσκεται στα τσιγάρα. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει...

Τι μπορεί να συμβεί αν δεν κοιμόμαστε αρκετά

Εξαιτίας του 24/7 σύγχρονου τρόπου ζωής, οι διαταραχές του ύπνου είναι πια ένα πολύ κοινό φαινόμενο.

Μερικές δεκαετίες πίσω, το 1942 πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι κοιμόντουσαν κατά μέσο όρο 8 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας, αριθμός ο οποίος έχει πέσει στις 6,8 ώρες, γράφει η Lauren F. Freedman στο Business Insider.
Τι μπορεί να συμβεί αν δεν κοιμόμαστε αρκετά
Οι ειδικοί συνιστούν να κοιμάται κανείς από 7 έως 9 ώρες ημερησίως.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, περίπου το 40% των Αμερικανών κοιμάται λιγότερες από 7 ώρες τη μέρα, ενώ εκτιμάται ότι 70 εκατομμύρια Αμερικανοί υποφέρουν από κάποια διαταραχή στον ύπνο.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Επιτέλους! ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΕΞ... ΧΩΡΙΣ ΠΡOΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ!

Κι ενώ ο ρομαντισμός μπορεί να έχει πεθάνει και τα λουλούδια να προσφέρονται πλέον μόνο σε κηδείες, το σεξ, η "φάση", η "αρπαχτή", συμβαίνουν... παντού γύρω μας.
Παίρνοντας αυτό υπόψιν μια startup εταιρεία από το εξωτερικό δημιούργησε έναν τρόπο ελέγχου πριν από

 τη διαδικασία του σεξ που μπορεί να αντικαταστήσει και το πρoφυλακτικό!

Ένα διαφορετικό ψυχολογικό τέστ!

Ένα ψυχολογικό τεστ το οποίο είναι η αρχή ενός μακρύσκελους τέστ που έγινε στο πανεπιστήμιο του Καναδά απο ένα κορυφαίο καθηγητή-ερευνητή ψυχολογίας (M.G.fherner). Σκοπός του; Κάνετε το τέστ... και θα καταλάβετε!

Ξυπνάτε ξαφνικά σ'ενα πολύ σκοτείνο δωμάτιο...
Το δωμάτιο ειναι τέραστιο θα έλεγα καλύτερα σαν ένα μεγάλο σπίτι χωρίς μεσοτοιχίες...
Δέν ξερετε γιατί και πώς είστε εκει μέσα...

Κομισιόν: Τα επαγγέλματα με μέλλον στην Ελλάδα (λίστα)

Σερβιτόροι, μπάρμαν και άλλα εννέα επαγγέλματα στους τομείς της Υγείας, των πωλήσεων και της διοίκησης έχουν μέλλον στην Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση της Κομισιόν.


Η έκθεση αυτή για την παρακολούθηση των κενών θέσεων εργασίας στην Ε.Ε. καταγράφει τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στη χώρα μας, αφού πρώτα επισημαίνει ότι στην ευρωπαϊκό Νότο (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία), οι νέοι καλύπτουν θέσεις χαμηλών προσόντων που χαρακτηρίζονται από την εποχική ζήτηση.

Απίστευτο…Δείτε πόσα πόνταρε στον Ολυμπιακό…Θα πάθετε πλάκα.

kouzoulo.net
Σίγουρα πρέπει να είδε καλό όνειρο για να πόνταρε τόσα χρήματα…Πραγματικά απίστευτο

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που ανεβαίνει στην πίστα χωρίς σουτιέν! [ΦΩΤΟ - ΚΟΛΑΣΗ]

Οι άνδρες πέφτουν τέζα στη θέα της, το μόνο σίγουρο!....

Ειρήνη Παρίση, μία νέα τραγουδίστρια που θέλει να καθιερωθεί στο χώρο του τραγουδιού. Η σούπερ σέξι μελαχρινή ξέρει να μαγεύει επί πίστας και να κολλάει τα ανδρικά βλέμματα πάνω της χάρη στα αποκαλυπτικά φορέματα που επιλέγει για το πρόγραμμά της!

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τα 4 προειδοποιητικά σημάδια πριν το έμφραγμα

Το έμφραγμα μπορεί να «χτυπήσει» απροειδοποίητα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή μας.

Μερικές φορές όμως το ίδιο το σώμα μάς προειδοποιεί ώστε να λάβουμε άμεσα μέτρα.
Τα 4 προειδοποιητικά σημάδια πριν το έμφραγμα
Δείτε ποια είναι τα βασικότερα προειδοποιητικά σημάδια για την επικίνδυνη καρδιαγγειακή πάθηση. Το βίντεο έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Πόσο ρεύμα καταναλώνουν οι οικιακές συσκευές; - Ποιες συσκευές "πλουτίζουν" τη ΔΕΗ

Την στιγμή που τα τιμολόγια της ΔΕΗ παίρνουν κάθε χρόνο την… ανιούσα, δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγουμε να υπολογίζουμε ακόμα και το παραμικρό κόστος κατανάλωσης για τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές...

Θέλοντας λοιπόν να μάθουμε πόσο «κοστίζουν» οι συσκευές που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση στο σπίτι, το in2life.gr με βάση το τρέχον τιμολόγιο της ΔΕΗ και την ενδεικτική τους ισχύ, κατέληξε στο τελικό τους κόστος ανά ώρα λειτουργίας.

Δωρεάν κάνναβη σε μαθητές και φοιτητές την περίοδο των εξετάσεων από το υπουργείο Υγείας

Νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα χορηγείται σε όλους τους μαθητές και φοιτητές ποσότητα φαρμακευτικής κάνναβης καταθέτει σήμερα Δευτέρα στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθεύονται το φυτικό ναρκωτικό από τα κατά τόπους φαρμακεία, μετά από συνταγή γιατρού η οποία θα χορηγείται δωρεάν με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης για τους ανήλικους μαθητές, και επίδειξη πάσο για τους φοιτητές.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πυροβολισμοί στη Νίκαια-Ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά στη συμβολή των οδών Κατακουζηνού και Μπελογιάννη, στη Νίκαια...

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία γυναίκα από παρακείμενη οικία άκουσε τους πυροβολισμούς και βγαίνοντας στο μπαλκόνι για να δει τι συμβαίνει είδε έναν άντρα να βρίσκεται αιμόφυρτος στο δρόμο.

Αυτοί είναι οι έξι τσουχτεροί φόροι που θα πληρώσουμε φέτος

Έξι φόρους θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι εντός του έτους με τους περισσότερους από αυτούς να ξεκινούν από τον ερχόμενο Ιούλιο. Πρόκειται για φόρους ακινήτων, εισοδήματος και αυτοκινήτων με το συνολικό λογαριασμό τους να ξεπερνά τα 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ας δούμε τους φόρους που θα κληθούν φέτος να πληρώσουν οι φορολογούμενοι αναλυτικά και με τη σειρά… πληρωμής:

Δείτε σε ένα βίντεο 7 λεπτών πως θα είναι η Αθήνα σε 2 χρόνια. | Μία πόλη, όνειρο!

Ένα βίντεο διάρκειας 7 λεπτών δείχνει πως θα είναι η Αθήνα μετά την υλοποίηση του σχεδίου Rethink Athens. Όπως θα δείτε, η Αθήνα πρόκειται να γίνει μία φιλική πόλη αλλά ταυτόχρονα και πιο ζωντανή. Το κέντρο της πόλης θα φιλοξενεί περισσότερους πεζούς και ποδηλάτες παρά αυτοκίνητα!

Μακάρι να γίνει όντως έτσι όπως δείχνει το βίντεο διότι πιστεύω πως η Αθήνα θα γίνει και πιο ελκυστική για τους Έλληνες αλλά και για τους τουρίστες.

Η εικόνα που εξηγεί το ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,

4 χρονια δεν επεσα εξω σε τπτ απολυτως….μιλω τη γλωσσα της ΩΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ…

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ με την -ΙΔΙΑ- ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ… ΟΤΑΝ ΕΧΟΥ ΜΠΕΙ ΤΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ…!

ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΤΟΤΕ η ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

Αυτα…

ΠΠ PORTA PORTA

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε πόσο μετακινήθηκε το Ληξούρι από τον χάρτη μετά το σεισμο...

Το Ληξούρι έχει μετατοπιστεί κατά 20 εκατοστά από τη Χερσόνησο της Παλικής, ως αποτέλεσμα (κυρίως) του δεύτερου μεγάλου σεισμού που έπληξε το νησί, αλλά και του πλήθους των μετασεισμών που προκλήθηκαν τις επόμενες ημέρες.
Εικόνα
Όπως σημειώνουν και τα σημερινά Νέα, τα δεδομένα έρχονται από δορυφόρο, τα στοιχεία του οποίου επεξεργάζονται Έλληνες επιστήμονες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον δορυφόρο-ραντάρ TerraSAR που περνά κάθε 11 ημέρες πάνω από την περιοχή της Γης, σε απόσταση 700 χιλιομέτρων.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ!! Δέχτηκε επίθεση πριν λίγο ο Πρωθυπουργός

Επίθεση δέχτηκε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς έξω από το μέγαρο Μουσικής όπου βρισκόταν για την εκδήλωση στην μνήμη στου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Μόλις κατέβηκε από το αμάξι του και ενώ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στα κανάλια


δυο γυναίκες έτρεξαν προς το μέρος του φωνάζοντας πως είναι δολοφόνος. Η μία κατάφερε μάλιστα να τον κλωτσήσει στο πόδι. Η αστυνομία εντελώς ξαφνιασμένη από το περιστατικό και απροετοίμαστη για κάτι τέτοιο απομάκρυνε σηκωτή την γυναίκα.

Η Γερμανία προειδοποιεί του πολίτες να μην κάνουν χρήση του Wi-Fi....

Ο κόσμος πρέπει να αποφεύγει τη χρήση Wi - Fi, όπου είναι δυνατόν, λόγω των κινδύνων που μπορεί να ενέχουν για την υγεία, λέει η γερμανική κυβέρνηση. 
Απόφαση έκπληξη της - η πιο καταδικαστική που ...
έχει ποτέ γίνει από οποιαδήποτε κυβέρνηση για την ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία - θα ταρακουνήσει τους υπουργούς της βιομηχανίας και της Βρετανίας, και δικαιώνει τα ερωτήματα που η Independent on Sunday έχει αύξηση κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, λέει η αγγλική εφημερίδα κι ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στην Ελλάδα με τα δικά μας ερωτήματα.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τι αλλάζει από 31 Μαρτίου στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία

Τα πάνω κάτω έρχονται στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία από την 31η Μαρτίου του 2014 στη χώρα μας καθώς μετά από συνεχείς αναβολές και καθυστέρηση περίπου ενάμιση έτους ενεργοποιούνται διατάξεις που ενισχύουν τα δικαίωματα των καταναλωτών τηλεφωνικών υπηρεσιών.

Πλέον οι εταιρίες υποχρεούνται να τηρούν λίστες με τους Διεθνείς Κωδικούς Κινητών Τηλεφώνων (International Mobile Equipment Identity, IMEI) κλεμμένων κινητών και να μπλοκάρουν τη χρήση των τηλεφώνων αυτών, να επιστρέφουν χωρίς αίτημα του καταναλωτή αναλογία του παγίου σε περίπτωση διακοπής τω υπηρεσιών άνω της μίας ημέρας (βλάβες ειδικά στα σταθερά τηλέφωνα) ή όταν οι υπηρεσίες είναι κατώτερες των συμφωνηθέντων, να μην κόβουν για χρέη τις συνδέσεις αν δεν έχουν προειδοποιήσει 15 ημέρες πριν (το SMS δεν θεωρείται ειδκοποίηση) καθώς και να διατηρούν για μεγάλο διάστημα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι χρεώσεις που επιβάλλουν στους καταναλωτές είναι ορθές

Με αυτό το κόλπο δεν θα ξανά φορτίσεις το κινητό σου...


Σε λίγα μόλις λεπτά, ακολουθώντας τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλιακό κινητό.
Δείτε το βίντεο :

" Έφυγε " από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, "ο Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια".
Σoκ και θλίψη στο πανελλήνιο για τον χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Υγεία.
" Έφυγε " από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Με ακραίο αυταρχισμό απαντά η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στους συναδέλφους φαντάρους που βγήκαν παραπονούμενοι  στην Αναφορά και εξέφρασαν την αντίθεση τους στην συμμετοχή στο Ευρωπαικό Στρατηγείο και στην επέμβαση στην Κενροαφρικανική Δημοκρατία.
 
Θέλοντας να τρομοκρατήσουν τους συναδέλφους που δήλωσαν ότι οι όροι της υποχρεωτικής στράτευσης και ο όρκος που έδωσαν να υπερασπίσουν το Σύνταγμα και την Άμυνα της χώρας δεν έχει καμιά σχέση με την επέμβαση ενάντια σε έναν λαό που δε μας χωρίζει τίποτε, για τα συμφέροντα μιας ξένης χώρας και των εταιρειών της.

Αν θέλετε να μάθετε πόσο θα ζήσετε, καθίστε στο πάτωμα -Ενα απλό τεστ με μακάβριο αποτέλεσμα

Θέλετε να μάθετε πόσο θα ζήσετε; Δοκιμάστε να καθίσετε στο πάτωμα και να σηκωθείτε, δίχως να στηριχθείτε πουθενά – ούτε καν στα γόνατά σας.

Η «Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Καρδιαγγειακής Πρόληψης» (EJCP) αναφέρει πως αυτό το απλό τεστ συσχετίζεται στενά με τη θνησιμότητα από κάθε αιτία – και επί τη ουσία αποτελεί μία ακόμα απόδειξη πως η μυοσκελετική κατάστασή μας αποτελεί ισχυρό δείκτη μακροζωίας, ιδίως για τα άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω.

Δείτε τι έπαθε αυτή η 20χρονη από το πολύ αuνανισμό…

O αuνανισμός στάθηκε μοιραίος για μια 20χρονη γυναίκα, η οποία κατά τη διάρκεια της πράξης, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε…

Η Νικόλ, ήταν μια αξιοπρόσεκτη, όμορφη ξανθιά Αγγλίδα. Τις τελευταίες ημέρες η Νικόλ δεν εμφανιζόταν στη δουλεία.

Στη Ρουμανία η παρουσίαση του καιρού είναι απόλαυση! Τύφλα να 'χει η Πετρούλα! [video]

Έτσι χτυπάνε κόκκινο τα νούμερα της τηλεθέασης στην TV αγαπητοί κύριοι Έλληνες καναλάρχες …

Τα δελτία ειδήσεων και οι πρωινές εκπομπές στην Ρουμάνια θυμίζουν πασαρέλα γεμάτη με μοντέλα, με άλλα λόγια… δεν ξεκολλάς από την τηλεόραση!



Αποκλείστηκαν που αποκλείστηκαν από την Εθνική μας τουλάχιστον τους έμειναν οι ωραίες γυναίκες…

Δείτε ένα δείγμα:

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Χάσαμε την Θεσσαλονίκη!!! Ένα βίντεο που πρέπει να δείτε όλοι! Γιατί οι υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από δημόσια κτίρια;;; Γεμάτη μασονικές στοές η Θεσσαλονίκη...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Χάσαμε την Θεσσαλονίκη!!! Ένα βίντεο που πρέπει να δείτε όλοι! Γιατί οι υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από δημόσια κτίρια;;; Γεμάτη μασονικές στοές η Θεσσαλονίκη...

Θα κλάψετε από τα γέλια – Αστεία φάρσα με ψεύτικα φαντάσματα!

Το παρακάτω video κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Μια παρέα σκέφτεται να κάνει φάρσα σε έναν φίλο της και στήνει ολόκληρο σκηνικό, ώστε το σπίτι να φαίνεται σαν να είναι στοιχειωμένο!
LOL
Τον καλούν να έρθει σπίτι και ο φίλος του βρίσκει μια πρόφαση και τον αφήνει μόνο του…

Δείτε παρακάτω, θα πεθάνετε από τα γέλια!

Χρήσιμες συμβουλές για όσους χρωστούν στις τράπεζες Χρήσιμες συμβουλές για όσους χρωστούν στις τράπεζες

Η Γενική Γραματεία Καταναλωτή δημοσίευσε ορισμένες χρήσιμες ερωταπαντήσεις για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όσων χρωστούν σε τράπεζες.

Συναλλαγές με τράπεζες (πιστωτικές κάρτες, δάνεια κ.α) - Χρηματοοικονομικά
Χρωστάω σε κάρτες και καταναλωτικά δάνεια. Τί κινδύνους διατρέχω, εφόσον δεν υπάρχει στο όνομα μου ακίνητη περιουσία;
Η τράπεζα μπορεί να ασκήσει οποιοδήποτε καταδιωκτικό μέσο της δίνει δικαίωμα ο νόμος, π.χ. κατάσχεση αυτοκινήτου. Επισημαίνεται δε ότι σε τέτοια περίπτωση έχετε εγγραφεί στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε., γεγονός που επηρεάζει την περαιτέρω πιστοληπτική σας ικανότητα.
Μου εγκρίθηκε στεγαστικό δάνειο και μου ζητούν έξοδα φακέλου. Είναι νόμιμο;
Έξοδα που δε συνδέονται με δικαιολογημένες δαπάνες προς τρίτους ελέγχονται ως προς την καταχρηστικότητά τους. Σύμφωνα με την ΥΑ Ζ1-798/2008 και τη σχετική νομολογία απαγορεύεται και είναι καταχρηστικός ο όρος σε συμβαση στεγαστικού δανείου που προβλέπει την επιβολή "προμήθειας" ή εξόδων φακέλου.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μήπως έχετε δεί αυτόν τον νεαρό; Εκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία

Ο Δημήτρης Τσαούσης 33 χρόνων, χάθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου από το Λέχαιο Κορινθίας.
Μήπως έχετε δεί αυτόν τον νεαρό; Εκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία
Είπε στους δικούς του ότι θα πήγαινε για έναν καφέ και θα επέστρεφε σύντομα. Στην πραγματικότητα, όπως φάνηκε αργότερα, θα συναντούσε έναν γνωστό του με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές.

ΠΑΝΙΚΟΣ... ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 100 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ...!!!

Εφιαλτικές διαστάσεις λαμβάνει το πρόβλημα με τη γρίπη, μετά το θάνατο οκτώ ατόμων τις τελευταίες τρεις μέρες, κάτι που έχει ήδη ως αποτέλεσμα τα θύματα να φτάνουν τα 40.

Παράγοντες του Υπουργείου Υγείας φοβούνται ότι με το ραγδαίο ρυθμό, που εκδηλώνεται η επιδημία, οι νεκροί μπορεί να ξεπεράσουν τις επόμενες εβδομάδες ακόμη και τους 100. Είναι ενδεικτικό ότι αυτή την ώρα στις μονάδες εντατικής μονάδες στα νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται 59 ασθενείς με γρίπη, ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται διαρκώς.

Ανακοίνωση – κόλαφος από την Ρωσία για το διαφαινόμενο ξεπούλημα της Κύπρου! “Δεν θα ανεχθούμε τελεσίγραφα”!

Αν είναι δυνατόν! Θέλουμε να “δώσουμε” την Κύπρο και αντιδρούν οι …Ρώσοι!
Φαίνεται ότι το καινούριο σχέδιο “Ανάν” δεν θα περάσει αμαχητί αφού η ανακοίνωση του Ρωσικού υπουργείου εξωτερικών έπεσε ως κεραυνός στην μακαριότητα των νεοανανιστών.
Премьер-министр РФ Владимир Путин принял участие в работе 60-й сессии ЕРБ ВОЗ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση δια στόματος του Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς, καθίσταται ξεκάθαρο πως η Ρωσία δεν θα ανεχθεί ούτε τελεσίγραφα ούτε χρονοδιαγράμματα ως εκβιασμό στην Κυπριακή δημοκρατία, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η μόνη λύση που θα στηρίξει είναι αυτή που θα βασίζεται στα ψηφίσματα του ΟΗΕ (1977, 1979) και όχι βεβαίως στο σχέδιο Ανάν.
Διαβάστε:

Ο Κοντομηνάς που δεν είχε να πληρώσει την εγγύηση αλλά είναι έξω, ψώνισε μπριγιάν για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ποιος δεν ντρέπεται για την τριτοσκοσμική πατρίδα που σε βάζει να πληρώνεις διόδια για ανύπαρκτους δρόμους;

 Ποιος δεν ντρέπεται για την τριτοκοσμική πατρίδα που σου μολύνει την ζωή για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μηντιαρχών που είναι και εργολάβοι, σε πολλές περιπτώσεις και έμποροι όπλων και χρυσοθήρες και πάσης φύσεως προμηθευτές του δημοσίου;

Είπαμε : όλα τα σκατά βρωμάνε ... ο Τσίπρας είναι γιός μεγαλοαπατεώνα !!!

Alexis Tsipras Komotini cropped.jpgΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
 Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του; Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του. Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό. Το μεμπτό, αρχίζει τώρα:

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Επιστρέφει το δώρο Πάσχα για μισθωτούς και συνταξιούχους!!! - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;;;

Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για τη διανομή του μεγαλύτερου μέρους του πρωτογενούς πλεονάσματος την άνοιξη και πάντως πριν από τις ευρωεκλογές/αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει προσδιορίσει το μέγεθός του στο 1,5 δισ ευρώ και η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ αναφέρεται στο σημερινό της πρωτοσέλιδο σε «δώρο Πάσχα» το οποίο προορίζεται κυρίως για την ενίσχυση χαμηλοσυνταξιούχων και ενστόλων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!Κοινοποιήστε το ΟΛΟΙ

Δώστε μεγάλη προσοχή

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ... Ο «ιός της αστυνομίας» ξαναχτύπησε -Τι πρέπει να προσέξουν οι χρήστες υπολογιστών

«Ελληνική Αστυνομία – Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Προσοχή! Ο αποκλεισμός του προγράμματος περιήγησής σας έχει γίνει για λόγους ασφαλείας»...
Αν κάποιος χρήστης υπολογιστή δει ξαφνικά την οθόνη να μαυρίζει και αυτό το μήνυμα να εμφανίζεται, θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή.

Οι πιο ΚAYTEΣ αθλήτριες των Χειμερινών Ολυμπιακών του Sochi 2014

Kaetlyn Osmond, Kirsten Moore Towers και Gracie Gold είναι μερικές απ΄τις καuτές αθλήτριες που βλέπουμε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Sochi 2014
Δείτε τις

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Τέσσερα συμπτώματα που οι άνδρες δεν πρέπει ΠΟΤΕ να αγνοήσουν

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μπορεί να εκδηλωθεί αρχικά με ένα φαινομενικά «αθώο» σύμπτωμα.
Ορισμένες φορές δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όμως μερικές ενδείξεις που εντοπίζονται νωρίς μπορούν να σώσουν ζωές. Κάθε άνδρας πρέπει να ποιο είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να προκύψει από τέσσερις απλές ενδείξεις.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ!!!ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ!!!ΠΡΕΠΕΙ!!!ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!!!ΟΛΟΙ!!!


Τα λόγια είναι περιττά...

Σε κώμα δύο ανήλικες μαθήτριες που κάπνισαν τσιγάρο με ......

Σε κώμα δύο ανήλικες μαθήτριες που κάπνισαν τσιγάρο..... με κράκ Μία ανάσα από το θάνατο βρέθηκαν δύο ανήλικες μαθήτριες από τη Χερσόνησο Ηρακλείου, 13 και 14 ετών, αφού κάπνισαν τσιγάρο που πιθανότητα περιείχε κρακ. Το τσιγάρο τους το είχαν πουλήσει συμμαθητές τους αντί δέκα ευρώ και θεώρησαν πως περιείχε χασίς.
Σε κώμα δύο ανήλικες μαθήτριες που κάπνισαν τσιγάρο με ......

Πως ρίχνεις μια Ελληνίδα στο κρεβάτι;

Οι Ελληνίδες πιθανότατα είναι από τις πιο δύσκολες Ευρωπαίες.

Ακόμη και η νέα γεννιά γυναικών που είναι περισσότερο κυνηγοί και κάνουν one night stand με την ευκολία που αναπνέουν, όταν πραγματικά ενδιαφέρονται για κάποιον, θα τον παιδέψουν.

Αυτός είναι ο ένας από τους βασικούς λόγους που ποτέ δεν θα….γίνουμε Σουηδία.

Από την άλλη με βάση τις έρευνες απ΄όλη την υφήλιο για την σεξουαλική συμπεριφορά των γυναικών κάθε χώρας, η Ελληνίδα είναι “η Ευρωπαία που της αρέσει το πρωκτικό σεξ”. Πώς μπορεί να συνδιάζονται αυτά τα δύο στον ίδιο τύπο γυναίκας;
Πως ρίχνεις μια Ελληνίδα στο κρεβάτι;

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *